(ΑΦΕΛΗ!) ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΜΠΑΜΠΗ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

athanasiou__article

 

Σε δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής Λέσβου της νουδούλας (και αρχισκευωρός στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής…), Χαράλαμπος Αθανασίου (κατά κόσμον «Μπάμπης»), μετά από τη σύσκεψη που έγινε για την Λέσβο (που δεν είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα…), υπό τον ανεκδιήγητο Φλαμπουράρη, δήλωσε τα εξής:

«Η κατάσταση στην Μυτιλήνη είναι τραγική και δεν χωρά κανένα άλλο περιθώριο αναμονής. Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση του νησιού και βεβαίως χρειάζεται να ενταθεί ο έλεγχος στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία, ούτως ώστε να ελέγχονται οι ροές από τα παράλια της Μ. Ασίας».

Αφελή ερωτήματα: όταν ήταν η νουδούλα στην εξουσία, με τον ίδιο υπουργό «Δικαιοσύνης», είχε «ενταθεί ο έλεγχος στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία, ούτως ώστε να ελέγχονται οι ροές από τα παράλια της Μ. Ασίας»; Ή μήπως αποβιβάζονταν επί καθημερινής βάσεως στην Λέσβο –και στα υπόλοιπα νησιά μας- τόσοι όσοι αποβιβάζονται και τώρα, με το γνωστό κόλπο της «διάσωσης» – μόλις έβλεπαν το σκάφος του Λιμενικού να τους πλησιάζει, τα «προσφυγάκια» τρυπούσαν τα φουσκωτά κι έπεφταν στη θάλασσα, απ’ όπου τους «διέσωζαν» οι άνδρες του Λιμενικού; Κι αφού δεν ήλεγχε η νουδούλα τα σύνορά μας στην προηγουμένη κυβερνητική της θητεία (μιας και είχε τέτοιες εντολές από τους διεθνείς της αφέντες…), γιατί να το κάνει στην επόμενη (όταν και αν…); Το παρελθόν εγγυάται το μέλλον και το παρελθόν της νουδούλας είναι κάκιστο!

Αυτά, για να μη μας δουλεύει κιόλας ο κάθε Μπάμπης!

πηγή

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star