Δημογραφικό μέρος Α’: Ελλάδα

H είδηση για την μείωση του ελληνικού πληθυσμού δεν εκπλήσσει τόσο, όσο το μέγεθος των αριθμών που την συνοδεύουν. Μια ολόκληρη πόλη 46.000 κατοίκων σβήστηκε από τον χάρτη το 2020. Χωρίς να μετράμε τις δολοφονίες απροστάτευτων βρεφών από τις μητέρες τους, με συνένοχους τους πατέρες και τους γιατρούς.

Μια ολόκληρη γενιά πέρασε από την εποχή που ήμουν μαθήτρια και οι καθηγητές μας μιλούσαν για το δημογραφικό πρόβλημα, το οποίο οι περισσότεροι αδυνατούσαμε να κατανοήσουμε. Τότε ακόμη πολλοί από εμάς θεωρούσαμε φυσιολογικό και λογικό επόμενο, ότι μετά από τις σπουδές μας θα δημιουργούσαμε οικογένεια. Αλλά αυτό ήταν «αστικός τρόπος σκέψης» που έπρεπε να καταργηθεί.

Σήμερα λοιπόν (για την ακρίβεια Καθημερινή, 27-3-2021) διαβάζουμε πως «ο πληθυσμός της Ελλάδας συρρικνώθηκε το 2020 με τη μεγαλύτερη ταχύτητα που έχει καταγράψει η Ελληνική Στατιστική Αρχή από το 1932 (…) Η αμέσως χειρότερη επίδοση ήταν αυτή του 2019, έτος κατά το οποίο οι γεννήσεις υπολείπονταν των θανάτων κατά 40.000 άτομα (…) Οι περίπου 132.000 θάνατοι του 2020 συνιστούν τη χειρότερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ στα ληξιαρχεία της ελληνικής επικράτειας».

Μα τι γίνεται; Δεν βελτιώνεται συνεχώς το βιοτικό επίπεδο, όπως ισχυρίζονται πως με εργώδεις προσπάθειες επιτυγχάνουν οι φιλελέ πολιτικοί; Αυτό δεν είναι το κριτήριο της κοινωνικής προόδου και της επιτυχίας της κοινωνίας; Τι έχουν τα έρμα και -κυριολεκτικά-ψοφάνε;  

Ο πιο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης

Θυμάστε εκείνα τα δημοσιεύματα προ δεκαετίας που έλεγαν πως οι Έλληνες είναι ο πιο ευτυχισμένος λαός; Δημοσιεύματα τα οποία λοιδορούσαν οι φιλελέ γιατί ήσαν ενδεικτικά του «τεμπέλη» Έλληνα, του καλοπερασάκια που δεν δουλεύει σαν Γερμανός ή Γιαπωνέζος; Εκείνους τους «ποτέ δε θα γίνουμε Ευρώπη!» που τους έτρεχαν τα σάλια όταν γύριζαν από ταξίδια στους οργανωτικούς Γερμανούς και στους απελευθερωμένους Σουηδούς; Αυτούς που έψεγαν τους Έλληνες γιατί θέλουν να έχουν δικό τους σπίτι και δεν κοιτάζουν που οι Άγγλοι τη βγάζουν με λήζιγκ, σα δεν ντρέπονται οι κακομαθημένοι!

Είναι οι ίδιοι που σήμερα λυγίζουν τα Σκάιπ και τα Ζουμ, ξαπλωμένοι στους διαδικτυακούς καναπέδες των ψυχιάτρων και καταπίνουν τα ψυχοφάρμακα σαν καραμέλες για να παλέψουν ενάντια στο αδιέξοδό τους: Άλλο αυτό που είναι, και με το οποίο πορεύτηκε ο Ελληνισμός, και άλλο οι ανεμόμυλοι του λιμοκοντόρικου εξευρωπαϊσμού.  

Δυο «χαζοί» πρωθυπουργοί

Κανείς πρέπει να προσέχει τι εύχεται, λοιπόν. Αν τόσο επιθυμείς να γίνεις Ευρωπαίος, έρχεται η Ευρώπη σε σένα, με όλους τους Χανς και τους Φριτς της να σου κουνάνε το δάχτυλο. Ο Γιώργος Παπανδρέου (αυτός ο δήθεν χαζούλης με το παπάκι) επέβαλλε το ΔΝΤ και τα μνημόνια, όπως ο «Κούλης ο (δήθεν) Χαζούλης» επιβάλει τους εγκλεισμούς, την οικονομική καταστροφή, τις ψυχικές νόσους, και, όπως πλέον φαίνεται και από τις στατιστικές, και την φυσική εξόντωση των Ελλήνων (προσεχώς και τα εμβόλια).

Μνημόνια = Θάνατος

Όπως επισημαίνει η ΕΛΣΤΑΤ «το 2020 συμπληρώθηκαν 10 διαδοχικά έτη με το ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων να είναι αρνητικό. Έναν χρόνο μετά την υπογραφή του 1ου μνημονίου οι θάνατοι έγιναν για πρώτη φορά περισσότεροι από τις γεννήσεις κατά 4.671 άτομα και έκτοτε το φαινόμενο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις (…).  Σε αυτή τη 10ετία, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά περίπου 273.000 άτομα όσος είναι δηλαδή ο πληθυσμός δύο πολύ μεγάλων ελληνικών πόλεων».

Και το 2021;

«Το 2021 είναι πιθανή η περαιτέρω επιδείνωση. Ήδη, τα στοιχεία του ληξιαρχείου δείχνουν ότι στις πρώτες εβδομάδες της χρονιάς, έχουν ήδη καταγραφεί 22.000 θάνατοι έναντι μόλις 13.600 γεννήσεων». Και αυτές οι γεννήσεις, δεν είναι όλες γεννήσεις Ελλήνων…

Ο νέος Νεοέλληνας

Επιτέλους, οι Έλληνες γίνονται Ευρωπαίοι! Μουρτζούφληδες, κακορίζικοι, αγέλαστοι ή κυνικοί, κλεισμένοι στα σπίτια και στους εαυτούς τους. Πάνε και τα μπουζούκια και οι ψαροταβέρνες και τα κυριακάτικα τραπέζια στο σπίτι, και τα σπίτια στο χωριό, και ό,τι εν τέλει κάνει τον Έλληνα αυτό που είναι. Πλέον, θα κυκλοφορούν κι οι Έλληνες σαν ζόμπι που βγαίνουν από την ομίχλη για δυο εβδομάδες διακοπές σε ολ ινκλούσιβ ή Ερ Μπι εν Μπι, για μεθύσι μέχρι λιώματος στον Κάβο και ό,τι έκτροπο ανθεί στην Εσπερία, στο Φαληράκι.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή της κατηφοριάς. Οι Έλληνες, επιτέλους, εξοντώνονται. Κάτω τα αγάλματά τους, να μη θυμίζουν την Ελληνική Υπεροχή. Να τσιμεντωθεί και η Ακρόπολη των Αθηνών, να μην χαλούν τα ποδάρια των τουριστών με τα πέδιλα και τις άσπρες κάλτσες και τα ευγενή πέλματα των υψιφώνων από ριάλιτυ ταλέντων. Να αναβοσβήνουν και υπερήφανα φωτάκια, ροζ και πράσινα και μωβ στον Παρθενώνα.  Ο αγώνας των Ευρωλάγνων τώρα δικαιώνεται. Και μαζί θριαμβολογούν οι νεοδεξιοί της “ποιότητος” έναντι της “ποσότητος” που τους έχει φάει η χαρά του πληκτρολογίου. Ολα οδηγούν στο τέλος των Ελλήνων, λοιπόν.

Εκτός αν οι ανυπάκουοι, οι απείθαρχοι Έλληνες, που βγάζουν γλώσσα, σηκώσουν πάλι το δάχτυλο στους ψευτοσοφούς που τους το κουνούν.

EIΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star