Τσίπρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Προχωράμε άμεσα στην κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα!

Τσίπρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Προχωράμε άμεσα στην κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα!

Μια πολύ σοβαρή είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία». Μια είδηση, η οποία δείχνει και το μέγεθος της εθνομηδενιστικής απειλής για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η «Δημοκρατία» κάτω από τον τίτλο «Σοκ! Τζαμί και ισλαμικό νεκροταφείο στην Αθήνα» και υπότιτλο «Υπόσχεση από το Στρασβούργο του Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που οι Τούρκοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την Αγια-Σοφιά!» γράφει τα εξής:

«Την κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα άμεσα προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Στρασβούργο, μιλώντας στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η εξαγγελία του πρωθυπουργού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έρχεται σε μια συγκυρία κατά την οποία, πέραν των πιέσεων από την Κομισιόν, οι Τούρκοι παίζουν περίεργα παιχνίδια με την Αγία Σοφία, θέλοντας ουσιαστικά να εκβιάσουν την ανέγερση τζαμιού στην ελληνική πρωτεύουσα. Άλλωστε, επανειλημμένα οι Τούρκοι αλλά και προσωπικά ο Ταγίπ Ερντογάν έχουν κατηγορήσει ανοιχτά την Αθήνα ότι δεν σέβεται τους μουσουλμάνους που ζουν εδώ, αποκρύπτοντας ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι μεθοδευμένα βεβηλώνουν ορθόδοξα μνημεία, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας μετά τυμπανοκρουσιών σε λατρευτικό χώρο στη διάρκεια του Ραμαζανιού».

Ο Τσίπρας, δηλαδή, προχωρά άμεσα αυτό το οποίο επί της ουσίας είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είχαν προλάβει να το υλοποιήσουν. Και φυσικά, αυτή η άμεση πρωτοβουλία του Τσίπρα θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων των υπολοίπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», τα οποία δεν θα έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να υποστηρίξουν μια πρόταση, η οποία σε βάθος χρόνου ενδέχεται να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου για την δημιουργία σοβαρών προβλημάτων στη Χώρα μας. Την ίδια ώρα που οι τούρκοι κάνουν επίδειξη δύναμης, αλλά και ασέβειας, απέναντι στην Ελλάδα, με την συνεχή βεβήλωση Ορθόδοξων Μνημείων και την μετατροπή ουσιαστικά της Αγίας Σοφίας εκ νέου σε τζαμί κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, η εγχώρια πολιτική ηγεσία σπεύδει να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις της Τουρκίας στην Χώρα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Τοιούτοι μας κυβερνούν! Και «ίδια γεύση» είναι κι αυτοί που περιμένουν καρτερικά για να μας κυβερνήσουν στο μέλλον. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα γίνει η ασπίδα στην νεοταξίτικη επιχείρηση εξισλαμισμού της χώρας, αρκεί να της δώσουν οι Έλληνες την ευκαιρία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-sto-sumboulio-ths-eurwphs-tha-chtisw-tzami-sthn-athhna#ixzz4COzzap8c

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star