ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι δουλειά είχε ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου στη βουλή;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι δουλειά είχε ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου στη βουλή;

Τα έργα και τις ημέρες του δημοσιογράφου Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ τα γνωρίζει όλη η Θράκη και τα έχει κατ’ επανάληψη αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή.

Για την αντεθνική του δράση μάλιστα, ο βουλευτής Γ. Λαγός είχε παλιότερα καταθέσει ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος λοιπόν, ο οποίος εκφράζει με τον πλέον φανατικό τρόπο τις θέσεις της Άγκυρας και του προξενείου της Κομοτηνής προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα στην ελληνική Θράκη, εθεάθη σήμερα στη βουλή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συναντήθηκε και είχε συνομιλίες τόσο με στελέχη του Σύριζα όσο και με στελέχη της ΝΔ (της σαμαρικής μάλιστα συνιστώσας, τον Δημήτρη Σταμάτη), το πλέον όμως ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως κατόπιν εντολής υψηλά ιστάμενων πολιτικών παραγόντων, εισήλθε στη βουλή δίχως να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα, όπως προβλέπεται για τους επισκέπτες!

Ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την επίσκεψη Ντεντέ στη βουλή και για ποιο λόγο αυτή μυστικότητα;

Συνδέεται η επίσκεψη Ντεντέ και η μυστικότητα γύρω από αυτή με την εκδήλωση που έχει προαναγγείλει η Χρυσή Αυγή για τις 8 Ιουλίου στην Ξάνθη, αναφορικά με το πομακικό ζήτημα και την καταπίεση και τις διώξεις που υφίστανται οι Έλληνες Πομάκοι από τα όργανα του προξενείου και το αντεθνικό Κράτος των Αθηνών;

ΥΓ. Θαυμάστε τον κ. Ντεντέ σε παλιότερη ομιλία του όταν καλούσε τους μουσουλμάνους της Θράκης να δίνουν “τουρκική ψήφο στους τούρκους” και όχι στους γκιαούρηδες! Στο βίντεο από το 03.10 και μετά:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star