Πού είναι οι “χρυσαυγίτες”; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πού είναι οι “χρυσαυγίτες”; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι Αρχιτέκτονες του Ψεύδους και οι λεηλασίες στο Μάτι Αττικής

Ενας σχεδόν μήνας έχει περάσει από την μεγάλη τραγωδία στην Αττική και ακόμη μετρούμε νεκρούς! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ό,τι δυνάμεις διέθετε έσπευσε από την πρώτη στιγμή να συμπαρασταθεί θερμά στους συμπατριώτες μας, που δέχτηκαν τις θλιβερές συνέπειες αυτής της μεγάλης καταστροφής, ενάντια στην οποία αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ανύπαρκτο, ανίκανο και εγκληματικά ανεύθυνο το κατ’ ευφημισμόν “ελληνικό” κράτος.

Η παρουσία στον τόπο της τραγωδίας, των Χρυσαυγιτών ανησύχησε σοβαρά το σύστημα και έτσι έσπευσαν για μια ακόμη φορά με την συνηθισμένη τους μέθοδο, η οποία είναι η συκοφαντία, το ψεύδος, η διαβολή, η ύβρις, να κτυπήσουν το Κίνημά μας.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό; Όχι, βέβαια! Από την δεκαετία του ’90 ακόμη είχαμε το παραμύθι και την φαρσοκωμωδία με το “χαράκωμα” της μαθήτριας, που ήταν τατουάζ το οποίο έγινε με την θέλησή της! Η αποκάλυψη όμως τότε του ψεύδους, τότε στην δεκαετία του ’90 πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων. Να θυμηθούμε τις “χρυσαυγιάδες” στα δελτία ειδήσεων με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία δήθεν διαθέταμε στα μαύρα ταμεία μας και τα κρυμμένα οπλοστάσια που δεν υπήρχαν;

Ψέματα, ψέματα, ψέματα… Ατέλειωτα ψέματα για να μας σταματήσουν, να σταματήσουν ένα σεβαστό μέρος του Λαού που γίνεται όλο και μεγαλύτερο να ακολουθήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον σκληρό, αλλά υπέροχο αγώνα της!

Συκοφαντία με την υπογραφή υπαλλήλου του Σόρος

Αλλά ας έλθουμε στην τελευταία περίπτωση, την τελευταία προπαγανδιστική επίθεση ενός ολόκληρου καθεστώτος όχι μόνον εντοπίου αλλά και διεθνούς να πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μετά την μεγάλη καταστροφή βγήκε μία εφημερίδα στην χώρα της πονηράς Aλβιώνος, την πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία, της οποίας σήμερα δήμαρχος στην πρωτεύουσά της είναι ένας μουσουλμάνος, εφημερίδα η οποία “αποκάλυψε” στην ιστοσελίδα της ότι συνελήφθησαν “χρυσαυγίτες” για λεηλασίες στην περιοχή Μάτι της Αττικής.

Ας δούμε το επίμαχο απόσπασμα του δημοσιεύματος: «Independent: Έτσι απέτυχε η ακροδεξιά να εκμεταλλευθεί τις πυρκαγιές στην Ελλάδα»: «Στο εσωτερικό, η Χρυσή Αυγή επεδίωξε αντίστοιχα να ενδυθεί μεσσιανική δόξα. Μέλη της φορώντας μπλούζες του κόμματος εμφανίστηκαν μέσα στις φλόγες αλλά μόνο για το χρονικό διάστημα που ο βουλευτής του κόμματός του έδινε συνέντευξη. Αυτός ισχυρίστηκε ότι αναπλήρωναν το κενό της κυβέρνησης η οποία κατά τις δηλώσεις του είχε εξαφανιστεί. Ο πραγματικός χαρακτήρας της ελληνικής ακροδεξιάς ήταν εμφανής αλλού. Τρία μέλη της συνελήφθησαν για λεηλασία κατοικιών των πυρόπληκτων ενώ άλλη ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε μετανάστες στη Θεσσαλονίκη».

Ιδιαίτερη σημασία έχει να τονιστεί ποιος υπέγραφε το κείμενο αυτό… Το υπέγραφε κάποιος κύριος ονόματι Μοσχόπουλος, ο οποίος παρέθετε δίπλα από το όνομά του τον… τίτλο ότι είναι διευθυντής προγράμματος του Ιδρύματος “Open Society Foundation” του Τζωρτζ Σόρος! Του οποίου Τζωρτζ Σόρος οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι γνωστό ότι πολεμούν το εθνικιστικό κίνημα και με ιδιαίτερη σφοδρότητα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο ίδιος δε ο Σόρος, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Βαρουφάκης, ανησυχούσε για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελλάδα ήδη από το 2012! Ένας άνθρωπος, λοιπόν, του Τζωρτζ Σόρος, υπογράφει ένα άρθρο χωρίς να παραθέτει κανένα στοιχείο και αμέσως πλήθος ηλεκτρονικών και εντύπων ΜΜΕ υιοθετούν την συκοφαντία χωρίς να κάνουν την παραμικρή έρευνα.

Είναι δυνατόν να μη έκαναν έρευνα; Ασφαλώς όχι! Τα ονόματα των συλληφθέντων ήταν γνωστά στην Αστυνομία και από εκεί όπως όλοι ξέρουμε διαρρέουν πάντοτε στους δημοσιογράφους. Άρα ήξεραν ότι λένε ψέματα και τα είπαν συνειδητά…

Όλοι στο χορό της λάσπης

Ποιοι ήταν αυτοί; Οι μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ (Αυγή, Εφημερίδα των Συντακτών κλπ.), φυσικά το Ιντιμίντια και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, αλλά και ο σταθμός “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε ότι κινείται στον χώρο της Ν.Δ.! Δεν ήταν όμως μόνον αυτοί, αλλά και το ίδιο το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ελλάδος, το οποίο ελέγχεται από την κυβέρνηση… Στην είδηση που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ) αναφέροντο τα εξής: “Αποκαλύψεις: Σε ένα γενικότερο ρεπορτάζ για την στάση της Χρυσής Αυγής στην τραγωδία στο Μάτι, η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως 3 από τους 4 συλληφθέντες για πλιάτσικο στα καμένα σπίτια είναι μέλη του ακροδεξιού κόμματος. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στη συνεισφορά των πολιτών -μεταξύ των οποίων φυλακισμένοι-, Ρομά και μετανάστες που βοήθησαν παντοιοτρόπως, στους οποίους η Χρυσή Αυγή στρέφει το δηλητήριό της. Αλλά και στο εξωτερικό, οι υποτιθέμενοι εχθροί μας, όπως η «μακεδονική» κυβέρνηση με χρηματική προσφορά, αλλά και η Τουρκία με μηνύματα αλληλεγγύης στις εφημερίδες της, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.

Ο Independent υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεται να γίνει μία καταστροφή για να μας θυμίσει ότι ο εχθρός δεν είναι οι γείτονές μας αλλά αυτοί που επιδιώκουν να σπείρουν φόβο και μίσος. Στην περίπτωση της Αττικής, οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής. Η υπόλοιπη Ευρώπη ίσως θα πρέπει να σκεφτεί το παράδειγμά της πριν κλείσει τις πόρτες σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Μία μέρα ενδεχομένως να είναι αυτοί που θα τους βοηθήσουν, καταλήγει η βρετανική εφημερίδα. Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το ψεύδος, λοιπόν, δεν έχει όρια και αξίζει τον κόπο να συνοψίσουμε την όλη εξέλιξη της ιστορίας: Κάποιος Μοσχόπουλος, που είναι συνεργάτης οργανισμού του Τζωρτζ Σόρος γράφει στο ιστολόγιο μιας αγγλικής εφημερίδος μία είδηση συκοφαντική κατά της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας. Χωρίς κανένα στοιχείο όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδος, της κατεχόμενης Ελλάδος, την υιοθετούν και την αναμεταδίδουν, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι λένε ψέματα! Φτάνουμε μάλιστα στο σημείο το επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων να μεταδίδει τη συκοφαντία σαν πραγματικό γεγονός!

Τα ψέμματα γκρεμίζονται μπροστά στην αλήθεια

Από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας… Πού είναι οι “χρυσαυγίτες”, που λεηλατούσαν κατοικίες στο Μάτι μεγάλοι αρχιτέκτονες του ψεύδους; Τι έγιναν; Εξαφανίστηκαν; Και επί τέλους, μετά την αποκάλυψη της λάσπης και της συκοφαντίας εσείς που παριστάνετε τους μεγάλους δημοκράτες και τους αντικειμενικούς γιατί δεν είπατε την αλήθεια; Γιατί δεν διαψεύσατε όσα ανυπόστατα είχατε πει και είχατε γράψει; Για έναν πολύ απλό λόγο γιατί πληρώνεστε ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό για να λέτε ψέματα ενάντια στον Λαό, ενάντια στην Πατρίδα, ενάντια στο Έθνος, ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που είναι η μοναδική πολιτική δύναμη, που δεν έχει εξαγοράσει η Ξενοκρατία.

Πιστεύουν ότι με ψέματα θα πλήξουν ένα αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα, που είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το προσπαθούν τόσα χρόνια και δεν κουράστηκαν να ακολουθούν την ίδια βρωμερή τακτική γιατί με αυτήν όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία κερδίζουν την σαμπάνια και το χαβιάρι τους… Δεν κάνουν και δεν θα κάνουν τίποτε γιατί ποτέ με ψέματα δεν νικήθηκε ένα Κίνημα, του οποίου οι αγωνιστές παραμένουν Πιστοί στην Σημαία τους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.