ΕΓΕΡΘΗΤΙ : ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

2018-08-17_191435

Άρθρο της ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ»

«Μόνο η Χρυσή Αυγή κι εγώ διαμαρτυρόμαστε. Οι υπόλοιποι εξαγοράστηκαν, αρχής γενομένης από τον αρχιδοσίλογο Τσίπρα του οποίου το όνομα ελπίζω πως μια μέρα θα ταυτιστεί με αυτό του Εφιάλτη, του προδότη των 300 Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες. (…) Παρατηρώντας την πολιτική μάστιγα εν μέσω της φυσικής καλλονής που είναι η Ελλάδα, είναι σαν να βλέπω μια όμορφη γυναίκα με χαλασμένα δόντια. Είναι ώρα για αλλαγή».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος, ο διαπρεπής δημοσιογράφος και «διεθνής» Έλληνας, με την διεισδυτική ματιά στην πολιτική και την κοινωνία, την κατάσταση στην Πατρίδα μας μετά την τραγωδία στο Μάτι.
Η ώρα των αποφάσεων έρχεται. Νίκη των Εθνικιστών-Καλλιέργεια της προοπτικής της Ελλάδος μέσα σε μια δυνατή Ευρώπη των Εθνών-Πρόοδος και ευημερία του Ελληνικού Λαού.
Αυτά θέλουμε, και αυτά χρειάζεται να επιτύχουμε για μια πληρέστερη ζωή, υλικά, πνευματικά, ψυχικά και νοητικά, όπως αξίζει σε Έλληνες, με ελευθερία και ασφάλεια, χαρά και δημιουργικότητα. Για να γίνει αυτό, οι ανεκδιήγητοι σκερβελέδες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να φύγουν. Και για να φύγουν, πρέπει να υπερψηφιστεί η Χρυσή Αυγή σε όλα τα επίπεδα.
Οι μέρες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι δίδαξαν όσους ακόμη αμφέβαλαν -πλην βεβαίως των αρτηριοσκληρωτικών Αριστερών και των κολλημένων στα αντιεθνικιστικά τσιτάτα Δεξιών με Αριστερή σκέψη-, ότι με άτομα του τρόπου σκέψεως και πράξεως των Τσίπρα-Καμμένου, η χώρα θα τρέχει ολοταχώς στον γκρεμό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στην επιφάνεια το κατακάθι των πιο απίθανων γραφικών τύπων, και επιτάχυνε με γεωμετρική πρόοδο τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής. Η επιχείρηση κατάπνιξης της λογικής, η καταστρατήγηση στοιχειωδών κανόνων αξιοπρέπειας, η περιφρόνηση και η υποκρισία, δεν ταιριάζουν στην Ελλάδα που θέλουμε.
Η «δήθεν Αριστερή κυβέρνηση» όπως αρέσει σε κάμποσους Δεξιούς να βαυκαλίζονται, σαν να υπάρχει στην Ιστορία «καλή» κυβέρνηση Σταλινικών, είναι διπλά  επικίνδυνη για την Ελλάδα, γιατί είναι Καπιταλιστική στις επιλογές της εξωτερικής πολιτικής και Κομμουνιστική στην εσωτερική πολιτική, συνδυασμός καταστροφικός.
Αυτό που επιτείνει την αγριότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πως πρόκειται για μια κυβέρνηση ετερόκλητων μονάδων που συγκλίνουν επί τη βάσει της εξουσίας και μόνον. Μιας εξουσίας την οποίαν, για να είμαστε ακριβείς, τους προσέφεραν ψηφοφόροι με μόνο κριτήριο το συμφέρον της τσέπης τους, που αποδείχθηκε βεβαίως ένα μεγάλο ψεύδος.
Καμία σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν ελάφρυνε τον λαό και δεν του έδωσε κίνητρα δημιουργίας. Η οικονομική φούσκα του ΠΑΣΟΚ, βασίστηκε στα κονδύλια της «κακής» ΕΟΚ. Από τότε τα δείγματα ήσαν σαφή. Η αμετροέπεια του Ανδρέα με το ζιβάγκο, οι ζεϊμπεκιές του Τσοχατζόπουλου, η τσάμπα μαγκιά του φεύγω-μένω στην ΕΟΚ, έπρεπε να υποψιάσουν τον λαό ότι το κακέκτυπο θα έφερνε χειρότερα αποτελέσματα από ό,τι το πρωτότυπο.
Φευ, οι αφελείς νόμισαν ότι η πολιτική της «μαγκιάς» αφορά μόνο τους άλλους και δεν τους αγγίζει γιατί είναι προστατευμένοι λόγω πολιτικών δεσμών ή οικονομικού «λίπους». Πλανήθηκαν. Το πολωτικό «ή εμείς ή αυτοί» του Τσίπρα το 2012, έπρεπε να τους υποψιάσει.
Άτομα που ανερυθρίαστα παρεμβαίνουν στην Δικαιοσύνη, όπως έκανε  Νεοδημοκράτης υπουργός στον τόπο τραυματισμού ενός ράπερ τον Σεπτέμβριο του ’13 για να κρύψει τα πραγματικά γεγονότα από τις κάμερες και ΣΥΡΙΖαίος υπουργός σε νοσοκομείο για να καλύψει τον αριθμό των θυμάτων της κυβερνητικής εγκληματικής αμέλειας, είναι πανέτοιμα να παρέμβουν και στην δική σου ζωή. Για αυτό, αλαλιασμένε ψηφοφόρε, πριν δώσεις εξουσία σε κάποιο σούργελο, σκέψου το διπλά.
Η επικοινωνιακή αναδίπλωση που επιχειρείται, με τις παραιτήσεις παραγόντων, μέρες μετά, δεν μπορεί να κρύψει την αναλγησία τους. Εάν είχαν φιλότιμο ο Τσίπρας, ο Τόσκας, ο Ψινάκης και η Δούρου, θα είχαν παραιτηθεί το ίδιο βράδυ της πυρκαγιάς, διαπιστώνοντας επιτόπου, όχι από τηλεοράσεως, το κακό που έκαναν με την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους.
Αλλά, άτομα που είναι απολογητές του εκφυλισμού της κοινωνίας και μάρτυρες υπεράσπισης των στυγνών δολοφόνων της 17Ν, θα ένιωθαν τύψεις για μερικούς αναλώσιμους και αντικαταστάσιμους από «μελαχρινά αγόρια» ψηφοφόρους;
Η αντιμετώπιση των θρασύτατων «παραγόντων» με λογικές καθωσπρεπισμού και ήσσονος προσπαθείας, είναι ανεπαρκής και αδιέξοδη. Η ΝΔ περιμένει το ώριμο φρούτο να πέσει όταν το υποδείξουν οι Αγορές, όταν κλείσει το Σκοπιανό και το Αλβανικό, και θα μπορεί ο Κούλης να πλύνει τα χέρια του ως άλλος Πιλάτος.
Η πλήρης απουσία συντονισμού -κοινώς «μπάχαλο»-, την 23η Ιουλίου, είχε τραγικές συνέπειες για τους Έλληνες που χάθηκαν και για όσους έμειναν πίσω, αλλά και για μια περιοχή δίπλα στην Αθήνα, που θα βιώσει τις συνέπειες στην υγεία των κατοίκων της και στο φυσικό περιβάλλον στα χρόνια που έρχονται. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Δημάρχου Πεντέλης κ. Στεργίου, πως «η κατεύθυνση της φωτιάς έδειχνε από την αρχή αυτό που έγινε στο Μάτι». Όπως όμως διαπιστώθηκε, «δεν υπάρχει συντονισμός και επικοινωνία των εμπλεκόμενων φορέων στο πεδίο των επιχειρήσεων».

Αρκεί και μόνον αυτό για να υποψιαστούμε το τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ευρύτερης κλίμακας κρίση. Τότε οι τύχες των Ελλήνων και της Πατρίδος θα αφεθούν στην αντίληψη, στον πατριωτισμό  και στην πρωτοβουλία του καθενός…Σύντομα όπως όλα δείχνουν, και δημοσιεύσαμε στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ, η Θράκη θα βρεθεί απέναντι στην ώρα της κρίσεως. Το ίδιο και η Βόρειος Ήπειρος. Το μουσουλμανικό τόξο απλώνεται, και η κυβέρνηση της Ελλάδος στηρίζει την εξουσία της σε τρεις μουσουλμάνους (και κατά δική τους ομολογία τούρκους) βουλευτές.
Είναι γνωστό πως το θηρίο γίνεται πιο επικίνδυνο όταν είναι πληγωμένο. Ο Τσίπρας δεν σκοπεύει να αφήσει την εξουσία μέχρι το τέλος της τετραετίας (που μπορεί να κλείνει τον Ιανουάριο του 2019 για τον εμμονικό φετιχιστή και τους ομοίους του περιβάλλοντός του).
Εάν η τέχνη της πολιτικής έγκειται και στο να περιγράψεις με μελανά χρώματα τον αντίπαλο, η κυβέρνηση περιγράφει μόνη της την πρόθεσή της να επιβιώσει πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων. Κλυδωνίστηκε από την λαϊκή έγερση για την Μακεδονία; Η πυρκαγιά με την εκατόμβη στο Μάτι τον εξυπηρέτησε. Θα χρειαστεί αντιπερισπασμό για την Οικονομία, πριν ή μετά την ΔΕΘ; Η έξοδος δύο ειδεχθών δολοφόνων από τον Κορυδαλλό πολύ εξυπηρετεί τους Συνασπισμένους Αριστερούς απολογητές τους.
Ο Τσίπρας και η παρέα του θέλουν να κάνουν τον Ελληνικό λαό να σέρνεται , όπως έκαναν οι πολιτικοί του πρόγονοι, βάζοντας τον κόσμο να στέκεται σε ουρές για μια φρατζόλα ψωμί, και να στριμώχνεται σε διαμερίσματα –κλουβιά, την ώρα που η μπολσεβίκικη νομενκλατούρα γλεντούσε εις υγείαν των κορόιδων προλετάριων.
Εμείς οι Εθνικιστές  δεν πιστεύουμε στις πολιτικές υποδούλωσης στο Κράτος. Πιστεύουμε σε μια οικονομία Δημιουργίας και συνεργατισμού, σε ένα κράτος –έθνος. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιτύχουμε με την συνέργεια των Ελλήνων που συλλογιούνται ελεύθερα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.