ΕΓΕΡΘΗΤΙ: Το καυτό εθνικιστικό καλοκαίρι του 2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει η ΕΙΡΗΝΗ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή την εβδομάδα, απευθυνόμενη σε ένα εθνικιστικό ακροατήριο των Αθηνών, μίλησα για το «καυτό» καλοκαίρι που περιμένει την Πατρίδα μας και ιδιαιτέρως αυτό που πρέπει να «ανάψουμε» εμείς οι Εθνικιστές.

 

Γιατί μπορεί το καλοκαίρι να είναι για «τα μπάνια του λαού», ενόσω όμως ο λαός ξεροψήνεται στις παραλίες, οι πολιτικοί δεν σταματούν να υλοποιούν τα σχέδιά τους για να ξεροψήσουν τον λαό με τα αντιλαϊκά μέτρα που περιμένουν όλους μας με το δεύτερο μνημόνιο Τσίπρα, τέταρτο επίσημο από την επίσημη καθυποταγή της χώρας ελέω αριστεροδεξιών πολιτικάντηδων.

Η Ιστορία δείχνει ότι  καλοκαίρι έχουν λάβει χώραν μερικές από τις τραγικότερες στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας μας. Ο Αττίλας στην Κύπρο, η επιστροφή Καραμανλή και η Μεταπολίτευση, η δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού. Τέτοιες μέρες το 1999 έφευγε από την ζωή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, του γνωστού λαϊκού καημού «Πού είσαι Παπαδόπουλε!». Και μπορεί καθείς να έχει τις αντιρρήσεις του για το τι έκανε, αν έκανε αρκετά, και πώς τα έκανε, αν ο Παττακός με το μυστρί είναι ένα εθνικό όραμα, και αν αρκεί το «κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές» και «έφερε το ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε χωριό», για να ξεπλυθεί η ρετσινιά του πραξικοπηματία, όπως ενός παππού Παγκάλου, ας πούμε, θα πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε δύο πράγματα: Πρώτον ότι τουλάχιστον έκανε κάτι, αντί να κουνάει το κεφάλι και να μεμψιμοιρεί με το «πού πάμε, ρε πού πάμε…», και δεύτερον ότι αρνήθηκε έως τέλους αν και καθηλωμένος επί 34 μήνες στην Εντατική, να ζητήσει το έλεος των δεσμωτών του, ισχυριζόμενος ότι γι’ αυτόν θα μιλήσει η Ιστορία η οποία και θα τον δικαιώσει. Επί του παρόντος φαίνεται ότι τον δικαιώνει μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού, αρέσει δεν αρέσει στις στρουθοκαμήλους του παλαιοκομματισμού.

Ακούγοντας τον υπουργό Κοτζιά να διαμαρτύρεται για τις επιστολές με … σφαίρες τις οποίες δήθεν λαμβάνει, αναρωτιέμαι αν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί δεν λαμβάνει επιστολές με συγχαρητήρια για την προδοσία της Μακεδονίας και των Μακεδόνων, ή γιατί, αντίθετα με τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο, οι «δημοκράτες» οι οποίοι απαξιώνουν πλήρως τον Ελληνικό Λαό κάνοντας το 62% ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015, «Ναι σε όλα», και αρνούμενοι να τιμήσουν την θέληση του λαού για το Μακεδονικό, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην … Αγγλία,  χωρίς την προστασία των «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

Να σημειώσουμε ότι οι Πραιτοριανοί του Τσίπρα  οι οποίοι έριξαν χημικά σε γυναικόπαιδα και άνοιξαν με μανία τα κεφάλια των πατεράδων και των μανάδων τους που διαδήλωναν για την Μακεδονία, είναι οι ίδιοι οι οποίοι κάθονται σούζα στα αφεντικά τους και τις τρώνε από τους «αντιεξουσιαστές», παιδιά και φίλους των εξουσιαστών του ΣΥΡΙΖΑΝελικού ιερατείου. Αυτά, για να τελειώνουμε με το μύθευμα περί συμπαθούντων την Χρυσή Αυγή ενστόλων, οι οποίοι μάλλον «δολοφόνοι» θα χαρακτηρίζονταν από τους ειλικρινείς παρατηρητές, παρά εθνικιστές, ούτε καν πατριώτες. Η στάση τους στην Αθήνα, στο Πισωδέρι και στην Θεσσαλονίκη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι από την μια μεριά βρίσκεται ο Λαός κι από την άλλη το Καθεστώς με τα εργαλεία του.

Το Μακεδονικό και το Βορειοηπειρωτικό, το Κυπριακό, και το Εκκλησιαστικό (ο χωρισμός δηλαδή Κράτους –Εκκλησίας) θέματα τα οποία βιάζεται να κλείσει ο Πρωθυπουργός και το περιβάλλον του για τους δικούς τους ιδεοληπτικούς λόγους, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τους παγκόσμιους δυνάστες των λαών, είναι βέβαιον ότι θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Γύρω μας αναδύονται ηγέτες έτοιμοι να οδηγήσουν τους λαούς τους με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Αυτή είναι η περίπτωση, κι ας μην μας αρέσει, του Ερντογάν, όπως και του νεοεκλεγέντος Σαλβίνι, υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας και ηγέτη της Λέγκα του Βορά.

Αφού γύρω μας οι Ηγέτες κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε και να επιδιώκουμε να εμφανιστεί και για την Ελλάδα μας ο κατάλληλος ηγέτης ο οποίος θα οδηγήσει τον Λαό μας στον δρόμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της  Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Ένα μεγάλο μάθημα που πρέπει να πάρουν όλοι και το οποίο δικαιώνει πλήρως την Χρυσή Αυγή είναι ότι ο Ελληνικός Λαός ο οποίος δεν αντέδρασε όταν του λήστεψαν το βιός του και λεηλάτησαν την ζωή του οι Παπανδρέου, Παπαδήμοι, Σαμαράδες και Τσιπροκαμμένοι, βγήκε και παραμένει στους δρόμους για εθνικά ζητήματα και μόνο.

Αυτή η δίκαιη οργή του Λαού πρέπει να διοχετευθεί δυναμικά, ενεργητικά και δημιουργικά, και αυτό είναι δουλειά της εθνικιστικής πρωτοπορίας σε όλες τις βαθμίδες.

Οι Εθνικιστές τιθέμεθα προ των ευθυνών μας. Ετοιμότητα για τις εκλογές πρέπει να καλλιεργηθεί μέσα στο καλοκαίρι, είτε γίνουν αυτές το Φθινόπωρο (όπως έγινε το 2015 αλλά και το 1981) είτε τον άλλο Σεπτέμβριο. Έτσι και αλλιώς μας περιμένουν δυο σημαντικές αναμετρήσεις, οι Ευρωεκλογές του Μαΐου και οι Αυτοδιοικητικές του Οκτωβρίου 2019. Η δική μας δουλειά δεν εξαρτάται από το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά αφορά το τι κάνουμε εμείς. Και έχουμε πολλά να κάνουμε, από το να στηρίζουμε τα έντυπα του Κινήματος και τα προϊόντα του Καταστήματος της οδού Μεσογείων (είδατε τις πετσέτες θαλάσσης και τα πολύ επίκαιρα μακό με το Μακεδονία Γη Ελληνική;) έως το πιο απλό και ανθρώπινο, να μιλάμε για τις θέσεις του Κινήματος, ξεκινώντας με το «Α ρε μια Χρυσή Αυγή που χρειάζεται!». Αρκεί βεβαίως να γνωρίζουμε τι πρεσβεύουμε. Έδειξα λοιπόν στην ομιλία το εκτυπωμένο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής όπως επισφραγίστηκε από το 8ο Συνέδριο του Κινήματος, το οποίο δημοσιεύουμε τμηματικά και στην σελίδα 15 της εφημερίδος ώστε να το κάνει κτήμα του ο αναγνώστης αλλά και να το φωτοτυπήσει και να το μοιράσει. Όποιος δηλώνει Εθνικιστής πρέπει το Πρόγραμμα και τις Θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να τα γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά ώστε να αποστομώνει τους προπετείς που ισχυρίζονται ότι τάχα δεν έχουμε πρόγραμμα ή ότι οι θέσεις μας δεν είναι καθαρές. Καμία ολιγωρία, καμία τεμπελιά. Οι εξελίξεις τρέχουν,  ο αντίπαλος δεν κοιμάται. Ο Θεός και η Ιστορία μας έχουν ανοίξει τον δρόμο. Από όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν, ένα μας αφορά: το τι πρέπει να κάνουμε συλλογικά και ατομικά για να νικήσουμε και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, στα χέρια των Ελλήνων και της εθνικής μας ηγεσίας. Μέχρι την νίκη!

(Δημοσιεύθηκε στο Φ. 258 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star