Η Φωνή της Αλήθειας #235

wp-1490991511062

 

Στο σημερινό φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ, η Μακεδονία είναι το κυρίαρχο θέμα, όπως είναι
για όλους Ελλήνων στην σκέψη και στο φρόνημα. Στην σελίδα 15 θα διαβάσετε για την
Μακεδονία των Παραδόσεων, και μαζί ένα ενδιαφέρον άρθρο του αγαπητού συμμαχητή μας από την Θεσσαλονίκη, Μάκη Ιωαννίδη, ο οποίος απεβίωσε την εβδομάδα αυτή. Στις σελίδες 14 και 21 αναφερόμαστε σε ένα άλλο μεγάλο εθνικό ζήτημα, αυτό της Κύπρου, ιστορικά αλλά και πολιτικά, καθώς οι Ελληνες Εθνικιστές του ΕΛΑΜ θα ταρακουνήσουν τα λιμνάζοντα ύδατα στις Προεδρικές εκλογές της 28ης Ιανουαρίου 2018.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι αγνοούμε τα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα από το δολοφονικό μνημονιακό τόξο, μέρος του οποίου αποτελούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ. Για τα θέματα αυτά, διαβάστε στην σελίδα 17.
Στεκόμαστε ιδιαιτέρως στην συνέντευξη την οποίαν μας παραχώρησε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος (σελ.4-5) ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του σε επιτελικές θέσεις στο στράτευμα, στην Ελλάδα και διεθνώς, μας αναλύει την σημασία την οποίαν αποδίδουν στα Σκόπια οι Αμερικανοί και μας αποκαλύπτει τα στρατιωτικά και ενεργειακά συμφέροντα στην περιοχή, αλλά και το τι δέον γενέσθαι τόσο στο ζήτημα των Σκοπίων όσο και στις διμερείς σχέσεις μας με την Ρωσία.
Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από τους Ελληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, έως την Νεολαία, τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αυγής στην Αυτοδιοίκηση και τους Δικηγόρους, (σελ. 12,13,16, 20, 21, 24), μια εικόνα η οποία επιβάλλεται να εξαπλωθεί στην Ελληνική κοινωνία, ώστε όσοι διαθέτουν ακόμη ελληνικά αντανακλαστικά, να συντονισθούν και να οργανωθούν με σύμπνοια, νηφαλιότητα και μαχητικότητα, απέναντι στους ολετήρες που απεργάζονται την διαγραφή της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας και την εξαφάνιση του Εθνους μας.
Τώρα είναι η ώρα το αυριανό συλλαλητήριο και αυτά που θα ακολουθήσουν, να αξιοποιηθούν για την δημιουργία ενός αρραγούς μετώπου απέναντι στις εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις και κόμματα που κυριάρχησαν στην χώρα μας από την Μεταπολίτευση και μετά. Από την Θεσσαλονίκη και την Βόρειο Ελλάδα να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο εθνικής αντίστασης όπως το έχει διατυπώσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Το σύνολο του Ελληνικού λαού, σε ποσοστό 79% λέει ΟΧΙ στην εκχώρηση του όρου «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, όπως φαίνεται από την δημοσκόπηση του zougla.gr, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύουμε στην σελίδα 16. Στην ίδια δημοσκόπηση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή λαμβάνει το 11% των ψήφων των Ελλήνων, με ανοδικές τάσεις, προσελκύοντας εθνικά σκεπτόμενους ψηφοφόρους και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την ΝΔ.
Και επειδή θέλουμε να είμαστε πραγματιστές για τα όσα διαμείβονται και θα διαμειφθούν, δανείζομαι τα λόγια του αγαπητού συναδέλφου δημοσιογράφου, Παναγιώτη Λιάκου, «Ακούμε τους πάντες στο συλλαλητήριο. Σεβόμαστε μόνο όλους όσοι
μιλούν για μεγαλύτερη Ελλάδα και συντριβή των αντιπάλων. Δεν γίνεται να αναφέρεσαι στον Αλέξανδρο και να λες για σεβασμό του διεθνούς δικαίου. Απλά τα πράγματα. ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ».

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

(δημοσιεύθηκε στο φ.235 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.