Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ φ.233

wp-1490991511062

Aπό αγαπητή και παλαιά συναγωνίστρια, έλαβα μιαν επιστολή η οποία με συγκίνησε για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Για τις ευχές και την αγάπη με την οποία περιβάλει την ΕΜΠΡΟΣ, για την –αμοιβαία- εκτίμηση, για την σταθερή και αταλάντευτη Πίστη της στον Εθνικισμό, και για τις Ιδέες της τις οποίες συνυπογράφω, ακόμα και αυτές που μπορεί σε κάποιους αρτηριοσκληρωτικά προσηλωμένους σε εκτός πραγματικότητος «ηρωισμούς» του καναπέ να ακούγονται υπερβολικά πρωτοπόρες προκειμένου να επιβιώσει το Εθνος.

Όσους αμφιβάλλουν για το αν και τι μπορεί να γίνει έξω από την γκρίνια, την μεμψιμοιρία και τους ατελέσφορους βερμπαλισμούς, προτρέπω να διαβάσουν το άρθρο μας στην σελ. 10 για την μεγαλύτερη πολύτεκνη και φιλετικά Λευκή βρετανική οικογένεια με 20 παιδιά.

Είναι πράγματι οξύμωρο στην σημερινή εποχή της «προόδου», ιατρικής και κοινωνικής, να μην υπάρχουν βρεφοκομεία και πτωχοκομεία, οι γυναίκες να πετούν τα παιδιά τους στα σκουπίδια και συνέλληνές μας να κοιμούνται σε χαρτόκουτα στον δρόμο, ενώ την ίδια ώρα οι εισβολείς απολαμβάνουν κάθε φροντίδας από το κράτος που πληρώνουμε γενεές επί γενεών Ελλήνων, για να απολαμβάνουμε την κάλυψη την οποίαν δικαιούμαστε.

Γράφει μεταξύ άλλων η αγαπητή ΠΕΒ:

«Eνα από τα προβλήματα που βασανίζουν την Πατρίδα μας, ίσως το μεγαλύτερο και το πιο επικίνδυνο, είναι αυτό της ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Πρέπει να μιλάμε συνέχεια για το πόσο επικίνδυνο και εθνοκτόνο είναι  το γεγονός ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ! Και μάλιστα, να μην δεχόμαστε ως δικαιολογία την οικονομική κρίση. Είναι αλήθεια ότι κρίση υπάρχει και μαστίζει τον Ελληνικό Λαό, αλλά δεν είμαστε χειρότερα από τα χρόνια της μαύρης σκλαβιάς της τουρκοκρατίας, ούτε από τα χρόνια της άθλιας Κατοχής ’41-΄44, ούτε από τα χρόνια του φονικού συμμοριτοπόλεμου και τις εποχές με τα παιδομαζώματα των μογγόλων και των προδοτών κομμουνιστών.

Τότε οι Έλληνες πεινούσαν πολύ περισσότερο από ό,τι σήμερα και ζούσαν καθημερινά με τον τρόμο και με κινδύνους για την ίδια τους την ζωή, από μογγόλους, Ιταλούς, Γερμανούς, Βούλγαρους και συμμορίτες κομιτατζίδες, αλλά ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ! Πρέπει να πείσουμε με κάθε τρόπο τους νέους Έλληνες τουλάχιστον τους Εθνικιστές, να κάνουν παιδιά, να έρθει ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ στην Φυλή μας, για να μην αφανιστούμε. Να γεννήσουν «ΓΙΩΡΓΟ» και «ΜΑΝΟ» ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που οι ίδιοι δεν πρόλαβαν (δεν τους άφησαν!) να κάνουν, για να τους μεταλαμπαδεύσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ τους και τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ τους.

Οι λαθρομουσουλμάνοι εισβολείς, πολλαπλασιάζονται σαν τις κατσαρίδες των οχετών. Τους ζω στην περιοχή μου και πραγματικά υποφέρω να βλέπω αυτές τις εφιαλτικές εικόνες και να συνειδητοποιώ ότι σε πολύ λίγα χρόνια από τώρα, θα είναι τα αφεντικά στην Χώρα μας. Η μόνη λύση είναι οι Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους και για το Αύριο της πληγωμένης Ελλάδας μας. Οι Έλληνες ίσως περιμένουν να πάρουν ως κίνητρο, το ζωντανό παράδειγμα από τους Χρυσαυγίτες (που θα πρέπει να είναι πολύτεκνοι!) και να τους ακολουθήσουν.

Πώς θα βοηθήσουμε τις άγαμες μητέρες, τις εργαζόμενες που δεν έχουν να πληρώσουν βρεφονηπιακούς σταθμούς ή κάποιες οικογένειες που δεν έχουν χρήματα ούτε για να βαφτίσουν τα παιδιά τους; Συνεργασίες με Εθνικιστές μαιευτήρες που θα βοηθάνε στα έξοδα της εγκυμοσύνης και της γέννας, γυναικολόγους που θα βοηθούν γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να μείνουν έγκυες, με παρένθετες μητέρες και με εξωσωματικές, που σήμερα είναι λύσεις απλησίαστες οικονομικά.  Εθνικιστές παιδιάτρους που θα βοηθάνε τις άπορες οικογένειες, και πολλά άλλα. Μπορούμε στο μέλλον να μιλήσουμε γι’ αυτά τα φλέγοντα προβλήματα και να βρούμε πρακτικές ΛΥΣΕΙΣ. Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ είναι μια ευκαιρία ν’ αναφερθούμε στο μέγα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Οταν ένα έθνος χάνεται, καμία λύση δεν είναι «ακραία».

Η ευχή μου για την Πατρίδα μας είναι, στην Νέα Χρονιά που έρχεται να ζήσουμε γάμους, γεννητούρια, βαφτίσεις και σχολεία γεμάτα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, να γεμίσει ο τόπος Χρυσαυγιτάκια! Όλα τα άλλα θα γίνουν. Αρκεί να υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, όλους για την Πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.»

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, είτε μας αρέσει είτε όχι, ας εργαστούμε φέτος για να φέρουμε οι ίδιοι τις αλλαγές που μπορούμε. Όλα θα γίνουν, αρκεί να υπάρχουν Ελληνες! Καλή Χρονιά!

(Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, φ.233)

 

 

One thought on “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ φ.233

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.