43 χρόνια Μεταπολίτευση -70 χρόνια πίσω

wp-1490991511062

Επίσκεψη «στο πόδι» και περίπου ινκόγκνιτο πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις κατεστραμμένες από την βροχή περιοχές, όχι του Μπαγκλαντές, παρότι φρόντισε να το εγκαταστήσει στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, ούτε σε κάποιο ταξίδι στον Χρόνο, όταν τα πέτρινα γιοφύρια ήσαν πολυτέλεια, και οι άνθρωποι πνίγονταν προσπαθώντας να διασχίσουν ποτάμια πεζή.
Πλημμύρες έχουν γίνει ξανά, και είχαν θύματα.
Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η αυξανόμενη φοβικότητα των Αριστερών απέναντι στον Λαό. Αν σκεφτεί κανείς ότι δικτάτορες σαν τον Παπαδόπουλο κυκλοφορούσαν ανέτως μεταξύ του πλήθους, και βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα περιστοιχισμένο από μερικούς κομματικούς σφουγκοκωλάριους, να διασχίζει εν τάχει τον στεγνό δρόμο, μακριά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των πληγέντων, χωρίς ίχνος απλού πολίτη στο βάθος, αναρωτιέται αν η Δημοκρατία «τους» έχει καμία σχέση με τον Δήμο.
Καμία! Η Μεταπολιτευτική Δημοκρατία ζει μόνο απομονωμένη στις βίλες και τα φρουρούμενα κάστρα των «λαοφιλών» και δημοκρατικά εκλεγμένων ηγετών της.
Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για τους αιρετούς. Επίσης χαμένοι, σαν την κυρία Δούρου. Γιατί και οι αιρετοί έχουν κομματική ταυτότητα. Είναι εκλεγμένοι με την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά στην Δυτική Αττική.
Σε αντίθεση, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που είναι ο φόβος και ο τρόμος της «Δημοκρατίας» τους, επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τον τόπο, και μίλησε με τους πολίτες. Ειδοποιός διαφορά, η Χρυσή Αυγή είναι φτιαγμένη από Έλληνες για Έλληνες, και δεν εισπράττει εκατομμύρια από κρατικές επιχορηγήσεις και θαλασσοδάνεια.
Ο ιμιτασιόν ως και στην χροιά της φωνής Αντρέας Παπανδρέου, πέρασε απέξω-απέξω από την Μάνδρα, κι ύστερα έφυγε για Στοκχόλμη, για να παραστήσει και εκεί τον Πρωθυπουργό. Ποιος κάθεται τώρα να ακούσει τον κάθε πικραμένο που έχασε το βιός του; Ας φρόντιζε να ήταν πλούσιος, βολεμένος, με σκυμμένο το σβέρκο και τις φάπες του Σόιμπλε και του Γιούνκερ να πέφτουν βροχή.
Σαν τον Αλέξη και την συντροφία των πολυεκατομμυριούχων Αριστερών του.
Μέσα σε 43 χρόνια οι «δημοκράτες» με τις τειχισμένες μάντρες, ο Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του, σήμερα, κατάφεραν να κάνουν τους Έλληνες, αυτούς που με δεκαετίες κόπων των γονιών τους έγιναν «κάτι», κυρίως υπερτιμημένοι επιστήμονες διαγκωνιζόμενοι και αλληλοϋπονομευόμενοι για μια θέση στο Δημόσιο, οικονομικούς μετανάστες. Μας γύρισαν δεκαετίες πίσω, εκεί όπου τους αφήσαμε, εξαιτίας μιας λανθασμένης Χριστιανικής ηθικής, να ξαναβλαστήσουν και να μας κάτσουν στον λαιμό. Εκεί στο τέλος του Συμμοριτοπολέμου, με την Ελλάδα της υπαίθρου κατακαμένη από των εχθρών τα φουσάτα, αντί να μπει τέλος στην τραγική ανθελληνική ύπαρξή τους, αφέθηκαν να καταλάβουν σταδιακά την Τέχνη, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Δημόσια Διοίκηση. Ώσπου έφθασαν σήμερα (Παρασκευή) ή καλύτερα αφέθηκαν κυριολεκτικά να καταλάβουν το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Όσο κι αν κάνουν τις παραδουλεύτρες των Αριστερών οι Καμμένοι και οι Γεωργιάδηδες, σκύβοντας και ζητώντας συγγνώμη που ήσαν κάποτε Δεξιοί, οι Αριστεροί δεν δέχονται δηλώσεις μετανοίας και δεν κρατούν αιχμαλώτους.
Το 1974, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση των Στρατιωτικών, και εν μέσω «εκδημοκρατισμού» της πολιτείας, μια προβοκάτσια ξένων μυστικών υπηρεσιών συνοδευόμενη από την βλακεία των Εθνικοπατριωτών, άνοιξε το δρόμο της επιστροφής σε αυτούς που οι Στρατιωτικοί επεχείρησαν να απομακρύνουν. Γλυκιά όμως η γεύση της εξουσίας και του ψαλιδωτού φράκου. Ο πολιτικός υπόκοσμος επανήλθε γλοιώδης, εν χορδαίς και οργάνοις, εξαπατώντας όχι μόνον τους αδαείς περί τα πολιτικά καραβανάδες, αλλά και αυτόν τον βασιλιά. Το αποτέλεσμα. Πλήρης επίθεση σε όλα τα επίπεδα, στην Γλώσσα, στην Παιδεία, στην Οικογένεια, όχι από την Αριστερά, αλλά από την Δεξιά του Ράλλη και της Τσουδερού που επέβαλλαν την αγραμματοσύνη και τον εξανδραποδισμό του Έθνους, νομιμοποιώντας τις χάριν γούστου αμβλώσεις.
Το ΠΑΣΟΚ πήγε την αγυρτεία ένα μεγάλο βήμα παραπέρα, μέχρι να έρθουν οι πολιτικοί επίγονοι, οι μόνιμοι διώκτες των Εθνικιστών Νεοδημοκράτες και οι Συριζοτσιπραίοι, για να ξεπουλήσουν την χώρα μας με τα μνημόνια, και να επιβάλλουν το νεοταξίτικο σχέδιο της Μεγάλης Αντικατάστασης των Πληθυσμών με Αφρικανούς, Ασιάτες και Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα εισβολείς.
Εμείς οι Εθνικιστές θα αγωνιζόμαστε πάντοτε για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ο Λαός μπορεί να κολυμπήσει στα λασπόνερα που αντιστοιχούν στις επιλογές του, μέχρι να βγει επιτέλους στην ακτή και να ξαναγίνει Έλληνας.

(Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, φ.226)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star