Pray for Athens

20840645_1493989103981626_4858112635888024996_n

Να βλέπω τα μπανεράκια να ετοιμάζονται. Να μπαίνουν οι φατσούλες σε μπλε ριγέ σημαιάκια, και τα δάκρυα να τρέχουν από τα κεριά. Pray for Athens, παγκόσμιο χωριό!

Αν δεν το καταλάβατε, είναι γιατί μας το φέρνουν με τρόπο, για να μην ξυπνήσει ο κοιμώμενος κοσμάκης κι αρχίσει να την πέφτει προληπτικώς στον τζιχαντιστή της διπλανής πόρτας. Διότι ως γνωστόν, η κοινωνική ειρήνη είναι η βάση της ανθρώπινης συνύπαρξης και της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος. Και άμα χαθεί, οδεύουμε προς άλλες κι άλλες καταστάσεις…

Επιπλέον, οι τζιχαντιστές της διπλανής πόρτας, δεν πρέπει να πουν πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές, διότι ως γνωστόν στις πατρίδες τους απολαμβάνουν πλέριας δημοκρατίας. Γι’ αυτό και φεύγουν με βαρκούλες και καμηλιέρηδες για να μην τους πετσοκόψουν δημοκρατικά τα κεφάλια, τα χέρια, μέχρι και τις κλειτορίδες, αν και αυτό το τελευταίο δεν το γλιτώνουν ούτε στην Αθήνα από τις ομόρατσές τους.

Ως γνωστόν οι κυβερνήσεις, αριστερά και δεξιά, έχουν έναν αποκλειστικά σχεδιασμένο και νομοθετημένο ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Εξ ου και ο «αντιρατσιστικός νόμος». Διότι ο ελληνάκος μπορεί να είναι πονηρούλης, με το λαδωματάκι του και τον εκβιασμούλη του, αλλά…ρατσιστής δεν είναι!  Κι επειδή έχουν και έναν ανθρωπισμό κρυμμένο (πολύ) βαθιά μέσα τους, και για τους Ρωμιούς που τους πληρώνουν ως νομοταγείς πολίτες του Ψευτορωμαίικου, και πρέπει τα υποζύγια να εξακολουθήσουν να πληρώνουν (όχι δεν θα σβηστούν από τον χάρτη παντελώς ενόσω έχουν ακόμη λίπος να καεί), οι Υπηρεσίες του κράτους αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν.

Ποιοι τις ενεργοποίησαν είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί καθώς θα εξελίσσονται τα γεγονότα. Γιατί συντελείται η ενεργοποίηση πέραν της επισήμου εξηγήσεως, έχουμε μερικές ιδέες. Για παράδειγμα, να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά του κόσμου. Να τεστάρουν νέα όπλα και αξεσουάρ καταστολής. Να μπουν στο νόημα της αθηναϊκής αστικής ρυμοτομίας σε πραγματικές συνθήκες ξένες μονάδες οι οποίες θα κληθούν να συνδράμουν τις ελληνικές, σβήνοντας (ή και ανάβοντας) φωτιές.

Σημασία έχει ότι το Ελληνικό κράτος προβλέπει επίθεση τζιχαντιστών στην πρωτεύουσά μας,  με οχήματα, οπλισμό και βόμβες, στην πολύπαθη από εποχής συχωρεμένου Γρηγορόπουλου, Ερμού, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου (του ετοιμοθάνατου αλλά νεκραναστημένου Άκη), στην Πλάκα και στην Ακρόπολη (εκεί δηλαδή όπου κινείται ο κύριος όγκος των επισκεπτών της Αθήνας, bye bye souvlaki), σε σταθμούς μετρό και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς.

Αυτό είναι το σενάριο της άσκησης «Τυφώνας» η οποία έχει προγραμματιστεί για τον καυτό μήνα Οκτώβριο. Ο οποίος είναι ως γνωστόν ο μήνας όπου όλα συμβαίνουν…

Είναι ενδιαφέρον το ότι η άσκηση επισπεύδεται, λέει, εξαιτίας της “αύξησης των επιστροφών ύποπτων ατόμων” από την Συρία και το Ιράκ τους καλοκαιρινούς μήνες στις εισόδους της χώρας. Με άλλα λόγια, στα σύνορα δεν τους σταματάμε, θα τους σταματήσουμε μέσα στην πρωτεύουσα. Ωραίο σχέδιο!

Η άσκηση Συμμοριτοπολέμου εντός πόλεως, θα πραγματοποιηθεί κάτω από πραγματικές εικονικές συνθήκες. Παρόμοια άσκηση θα εξελιχθεί δε και στο λιμάνι της Πάτρας.

Όσο για τις δικαιολογίες των Αρχών περί «εγκλωβισμού» των καημένων των τζιχαντιστών, -που, τι να κάνουν, παιδάκια είναι θέλουν κι αυτά να παίξουν, να κάνουν πιπί, να τα κόψουμε επειδή δεν πρόφτασαν να φθάσουν στην Ρώμη ή το Βερολίνο, είναι αντιπαιδαγωγικό-, είναι τουλάχιστον φαιδρά. Μην τους εγκλωβίζετε βρε παιδί μου! Αφήστε τους να πάνε στην ευχή του Αλλάχ του μεγάλου και πολυχρονεμένου! Κοιτάξτε αλλού, πώς κοιτάτε όταν περνάνε οι καραβιές το χασίσι, όταν φορτώνεται το πετρελαιάκι, πώς σας βάζουν στην τσάντα τίποτε αγκινάρες στην λαϊκή, ψιλικατζήδες δεν είναι, κάτι παραπάνω θα πάρετε, πετροδολάρια είναι αυτά.

Φοβούνται, λέει, ακόμη οι αρχές, μην τυχόν και πιαστεί η κατσαριδούλα η μικρή Τερέζα και έρθουν οι δικοί της να πάρουν την Τερέζα, και εκδηλωθούν αντίποινα από «συμμαχητές» ή συγγενείς της. Αλλά προς το παρόν ο κίνδυνος αυτός δεν είναι ορατός, γιατί η χώρα μας αφήνει όλα τα πλάσματα του Μεγάλου αφέντη να πηγαινοέρχονται στα πεδία των μαχών Ευρώπης και Ασίας, οπότε επειδή είναι παιδιά μπεσαλίδικα, δεν θα παραφερθούν.

Οι Υπηρεσίες σκέφτονται, λέει ακόμα, να τεστάρουν νέες λύσεις «μπλοκαρίσματος» των εισόδων (και εξόδων…) σε εμπορικούς δρόμους με εμπόδια, μπάλες, ζαρντινιέρες, κ.ά. Με δυο κουβέντες, μην διανοηθείς Ελληνάκο μου να διαδηλώσεις, διότι δεν θα έχεις από πού να φύγεις…

Διότι, ένα περίεργο πράγμα, αυτοί οι τζιχαντιστές, απλοί άνθρωποι είναι, της διπλανής πόρτας, δεν βάζουν υψηλούς στόχους, που να τούχουνε ας πούμε βομβαρδίσει την πατρίδα, να του έχουν κάνει ψητά με ναπάλμ τα παιδιά, και τέτοια, όχι, του φταίει η Ελληνίδα που θα περπατάει με την παντόφλα στην Ερμού. Έτσι είναι αυτά… Φόβος, φόβος κι άλλος φόβος. Καλωσήρθε ο Τυφώνας!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.