Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε μιλώντας για την τεράστια καταστροφή που έγινε στην Μάνη από την φωτιά εξαιτίας της ολιγωρίας των Αρχών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει ο Ιμπραήμ, το κατάφεραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και εξέφρασε την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

neaphoto__article

Στην συνέχεια στηλίτευσε το γεγονός ότι τολμάει και μιλάει το ΠαΣοΚ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, την ίδια ώρα που η Γεννηματά φωτογραφίζεται με τον Σημίτη και τον Παπανδρέου, με την σωρεία των σκανδάλων. Το ίδιο δεν μπορεί να μιλάει και η Νέα Δημοκρατία, η οποία στήριξε το σύνολο των μέτρων, που εφαρμόζει τώρα ο Σύριζα.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο μείζον πολιτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε από την δήλωση Μητσοτάκη στο “Politico”, την οποία κατόπιν δημιουργικής κοπτοραπτικής έσπευσε να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση. Η Χρυσή Αυγή αντιπολιτεύεται όποια κυβέρνηση προωθεί την καταστροφή της Ελλάδος, ενώ αντιστοίχως στηρίζει τις όποιες εθνικά ωφέλιμες πολιτικές από όποιον και αν προέρχονται.

Ακολούθως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στα Εθνικά Θέματα, στα δημοσιεύματα που στην Ευρώπη κάνουν ευθέως λόγο για «ισλαμοποίηση των Βαλκανίων», αλλά και στην διαμαρτυρία μακεδονικών συλλόγων για την επερχόμενη προδοσία στο λεγόμενο «Μακεδονικό». Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την θέση του Κινήματος ότι οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου «Μακεδονία» συνιστά προδοσία και δεν είναι επ’ ουδενί αποδεκτή.

Αναφερόμενος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας και ως εκ τούτου η μοναδική πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται ειλικρινά για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Ανέφερε δε ότι στα συρτάρια της Βουλής σκονίζεται η δικογραφία για το ηχητικό Σαμαρά, για το οποίο χρειάζονται 30 υπογραφές για την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής και κανείς δεν συμπληρώνει τις 17 υπογραφές της Χρυσής Αυγής. Γιατί ο Σύριζα καλύπτει την Νέα Δημοκρατία.

Ερχόμενος στο ζήτημα της οικονομίας, τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για την «επιτυχία στο Eurogroup» από την στιγμή που ο Λαός πένεται και πλέον βρισκόμαστε στην δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη, μας έχει περάσει μέχρι και η Ρουμανία με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Και, βεβαίως, δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση από την στιγμή που ο ίδιος ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην «χείρα βοηθείας» που έδωσε στον Σύριζα για να προδοθεί το υπερήφανο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στο ότι η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε πλήρως στα όσα έλεγε για το ζήτημα του χρέους. Θύμισε ότι δεν πρόκειται περί ελάφρυνσης, αλλά περί επιμήκυνσης του χρέους και τόνισε μάλιστα την δήλωση Σόιμπλε ότι είχε επέλθει συμφωνία εδώ και καιρό, αλλά καθυστέρησε η ανακοίνωσή της ελέω «επικοινωνιακών λόγων» που επικαλέστηκε η κυβέρνηση.

Η όλη συζήτηση του μνημονίου υπονομεύει την εθνική μας κυριαρχίας. Δίπλα μας εξοπλίζεται η Τουρκία και αντίστοιχα το μνημόνιο προστάζει μείωση των εξοπλισμών. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι σαφέστατη: «Περισσότερα κανόνια, λιγότερο βούτυρο».

Ακολούθως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έθεσε προ των ευθυνών τους τους πολιτικάντηδες για τις συνεχείς επιθέσεις των παρακρατικών εναντίον της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι ουδείς καταδίκασε αυτές τις επιθέσεις. Επέδειξε μάλιστα και το επίσημο έγγραφο, το οποίο εκθέτει τις αρχές, αλλά και τα πρόσωπα των χτυπημένων Συναγωνιστών από την επίθεση στον Ασπρόπυργο. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τους πολιτικάντηδες να πουν: «Καταδικάζετε ή συμφωνείτε με τις επιθέσεις; Και αν συμφωνείτε, γιατί δεν έχετε το πολιτικό θάρρος να το πείτε;»

Αλλά είτε καταδικάζουν, δεν καταδικάζουν, είτε συμφωνούν, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-anarchikoi-kai-mpolsebikoi-auth-h-gh-den-sas-anhkei-bin#ixzz4llnZ8Hwz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.