Η φωνή της αλήθειας #203

wp-1490991511062.png

Λίγες μόνο μέρες κράτησαν τα ΜΜΕ τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο τραγικό γεγονός του Μάντσεστερ. Τα δεκάδες θύματα του δολοφόνου, νεκροί και τραυματίες, γρήγορα ξεχάστηκαν από ένα ακροατήριο που κανιβαλίζει τον γείτονά του σε τηλεοπτικά σώου, και θρέφεται από τον πόνο του «επώνυμου» σε κηδείες-υπερθεάματα.

Βεβαίως, η αντιμετώπιση θα ήταν διαφορετική εάν τα θύμα- τα δεν ήσαν Λευκοί και Ευρωπαίοι, αλλά μέλη μιας άλλης Φυλής, εξίσου άδικα δολοφονημένα.

Εκείνο που μένει, είναι το άλλοθι της θρησκευτικής ταυτότητας του δράστη, μια ψυχοπνευματική «αναπηρία» που παραμένει και διαιωνίζεται αυξομειούμενη, από την Ιερουσαλήμ έως την Κόρδοβα, και από την Πόλη των ονείρων του Έθνους μας έως το διόλου μακρινό Μάντσεστερ, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

Προσφάτως οι Ελληνικές Αρχές προειδοποίησαν εμμέσως αλλά αρκετά ευκρινώς για την εκκόλαψη τζιχαντιστών στα “hot spots”. Έχουν αναφερθεί, επί παραδείγματι, περιπτώσεις προσφύγων που τραγουδούν ύμνους του Ισλαμικού Χαλιφάτου και τάσσονται υπέρ της δράσης του.

Όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.: «Μέχρι σήμερα, στόχος του Ισλαμικού Κράτους έχουν υπάρξει εδάφη μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Από την Ελλάδα έχουν περάσει αποδεδειγμένα μέλη του ISIS, αλλά μόνο για να μεταβούν σε άλλες χώρες ή να προμηθευτούν διαβατήρια και έγγραφα. Ο κίνδυνος που διατρέχει η χώρα είναι η εμφάνιση ατόμου που θα δράσει αυτόνομα, όπως έχουμε δει να συμβαίνει στην Ευρώπη».

Αναμφίβολα η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι σε γνώση των φημών που κυκλοφορούν εντόνως στα δημοσιογραφικά γραφεία, για την ύπαρξη (και ανακάλυψη) κυκλώματος στην προστατευμένη από «ομερτά» Αριστεράς και Κράτους αυτόνομη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ομάδος αλλοδαπών που κατασκεύαζε βόμβες που περιείχαν (ή περιέχουν) μεταλλικά στοιχεία…

Το ρεπορτάζ του «Έθνους» αποδίδει τα φαινόμενα αυτά στην «απόγνωση» από την απόρριψη των αιτημάτων ασύλου, αφήνοντας να εννοηθεί πως το πρόβλημα θα λυθεί εάν γίνουν όλοι (κατ΄ όνομα) Έλληνες! Αποσιωπά βεβαίως ότι οι θύτες των τρομοκρατικών επιθέσεων είναι αποδεδειγμένα άτομα που θα έπρεπε, αν ίσχυε το παραμύθι των εξουσιαστών, να ήσαν «ενσωματωμένα» στην κοινωνία υποδοχής τους. Οι εγχώριοι και διεθνείς προπαγανδιστές σκοπίμως το αγνοούν ή το αποκρύπτουν στις αναλύσεις τους, ισχυριζόμενοι πως τάχα αποτελούν μεμονωμένα φαινόμενα. Φευ, αποτελούν γεγονότα ενορχηστρωμένα και επαναλαμβανόμενα. ..

Το ενδιαφέρον είναι ότι το ρεπορτάζ του καθεστωτικού και πρωτοστατούντος στο αντιεθνικιστικό μένος, «Έθνους», έρχεται να σιγοντάρει η εξίσου έμπλεη αντεθνικιστικού μίσους «Εφημερίδα των Συντακτών». Με τίτλο «Επιδεινώνεται τραγικά η ψυχική υγεία των προσφύγων», το έντυπο που προτιμούν για τις δημόσιες σχέσεις τους οι τρομοκράτες, επιχειρεί να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για την «παθολογική» κατάσταση στην οποίαν περιέρχονται επί ελληνικού εδάφους οι εισβολείς και τα όσα αυτή μπορεί να επιφέρει.

Μάλιστα το άρθρο ισχυρίζεται ότι αυτό συμβαίνει εξ αιτίας των Ελλήνων και των συνθηκών ζωής που τους παρέχουν, ωσάν να έχει η Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων, αστέγων και φυτοζωούντων κάτω από το όριο της φτώχειας, υποχρέωση να στεγάσουν και να θρέψουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Ψέγουν τους Έλληνες που έχουν την μωρία να τους ανοίγουν τα σύνορά τους και τα σπίτια τους, για την «πλέον όλο και πιο ανυπόφορη καθημερινότητά τους», η οποία υποθέτουμε είναι χειρότερη από αυτήν των πατρίδων τους στις οποίες όμως δεν δείχνουν την πρόθεση να επαναπατριστούν, και η οποία «ήταν επόμενο να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία όλο και περισσότερων»!

Επιπτώσεις οι οποίες, «όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο πυκνές και σοβαρές και, όλο και πιο συχνά, απαιτούν ψυχιατρική νοσηλεία, ενίοτε ακούσια».

Ανάμεσα στις αιτίες οι οποίες παρατίθενται είναι και η… «ανεργία και η έλλειψη του όποιου εισοδήματος», και «η απώλεια της πάλαι ποτέ κοινωνικής τους θέσης», προβλήματα τα οποία δεν απασχολούν τους προοδευτικάριους προπαγανδιστές των μνημονίων που δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό, όταν αφορούν τους Έλληνες στο Γένος.

Στο άρθρο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στις αυτοκτονίες των «προσφύγων». Θυμίζουμε ότι οι δολοφόνοι στις επιθέσεις εναντίον Ευρωπαίων είναι όλοι αποφασισμένοι να πεθάνουν μαζί με τα θύματά τους. «Μπορεί εύκολα να δει κάποιος πώς οι συν- θήκες στις οποίες έχουν βρεθεί οι πρόσφυγες οδηγούν, πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως, στο να επιλέξει/υποκύψει κάποιος/α στην «ανάγκη διαφυγής» μέσω της αυτοκτονίας».

Ιδού και η ψυχιατρικά και επιστημονικοφανώς «απαλλαγή» του επίδοξου θύτη από την όποια ευθύνη, η οποία προφανώς θα βαρύνει το αφελές θύμα.

Με δυο λόγια, το κυρίαρχο μηντιακό και ιδεολογικό πλέγμα της Αριστεράς έχει αναλάβει να προετοιμάσει τον Ελληνικό λαό για την ύπαρξη «ψυχικώς ασθενών» οι οποίοι ενδέχεται (…) να προβούν σε πράξεις «αυτοκτονικές».

Πέραν αυτών των σοβαρών, τα οποία «ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτο», βραβείο φαιδρότητος ανήκει σε μια βρετανή βουλευτή η οποία πρότεινε την ποινή του θανάτου για τους δολοφόνους-καμικάζι. Αμαρτίαν ουκ έχομεν…

Ειρήνη Δημοπούλου

Εμπρός, φ.203

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star