Προς τοκογλύφους και εγχώρια δουλικά: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#64]

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, η αριστερά «των κοινωνικών αγώνων και της αλληλεγγύης» έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην εφαρμογή των αιματηρών απαιτήσεων των δανειστών και «εταίρων» της, προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό το Μνημόνιο υπ’ αριθμόν 4!

Κύρια θύματα της νέας συμφωνίας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, είναι περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου συνταξιούχοι, οι οποίοι και θα δουν τις συντάξεις τους να περικόπτονται εκ νέου από 45 έως και 300 ευρώ. Επιπρόσθετα, η «σκληρότατη» διαπραγμάτευση της αριστερής κυβέρνησης πέτυχε μια σειρά εξαιρετικά «ευεργετικών» μέτρων ύψους 450 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα ισχύσουν από το 2018 και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν περικοπές στα επιδόματα ανεργίας, τέκνων, φτώχειας, καθώς και μείωση του πολυδιαφημισμένου επιδόματος θέρμανσης κατά 58 εκατομμύρια ευρώ.

Στα πλαίσια του αναγκαίου αποπροσανατολισμού και της εξαπάτησης της κοινής γνώμης, οι κυβερνώντες και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα επιδιώκουν να ρίξουν το επικοινωνιακό βάρος του νέου αριστερού Βατερλώ στα… αντίμετρα, τα οποία όμως θα εφαρμοσθούν από το 2019 υπό την βασική προϋπόθεση να έχουν υλοποιηθεί οι δημοσιονομικοί στόχοι, ήτοι δημοσιονομικό πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.

Δυστυχώς για την κυβερνητική προπαγάνδα, η αναγγελία της επίτευξης της συμφωνίας οικονομικού στραγγαλισμού του Ελληνικού Λαού και η παραμύθα των αντίμετρων, έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η δημοσιοποίηση της έκθεσης του γραφείου της βουλής για τον κρατικό προϋπολογισμό και συγκεκριμένα για το πρώτο τρίμηνο. Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, η οικονομική κατάσταση της χώρας κρίνεται απογοητευτική με εκτιμήσεις για περαιτέρω επιβράδυνση της οικονομίας, ενώ επισημαίνεται με έμφαση πως κρίνεται ανέφικτος ο στόχος για ανάπτυξη 2,7% που προέβλεπε ο προϋπολογισμός για το 2017, καθώς και η διατήρηση πρωτογενών πλεονασμάτων ύψους 3.5% μετά το 2018.

Στο σημείο τούτο, κρίνεται επιβεβλημένη η υπενθύμιση από μέρους μας πως τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου μέμφονται την κυβέρνηση όχι διότι πλήττει πισώπλατα την Πατρίδα και το Λαό μας μέσω του 4ου Μνημονίου, αλλά διότι καθυστέρησε να την επιτύχει! Είναι δε χαρακτηριστική η υποκριτική στάση της ΝΔ, η οποία δια στόματος του προέδρου της έχει δημοσίως διακηρύξει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα, αλλά θα τα εφαρμόσει κατά κεραία ως μελλοντική κυβέρνηση της χώρας!

Καθαρά και ξάστερα συνεπώς: το δημοκρατικό τόξο σε πλήρη συνεννόηση και σύμπνοια, ενεργεί προς την κατεύθυνση της συντριπτικής καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία αναγνωρίζει δια της νομοθέτησης στους «πρόσφυγες». Η φράση «Μνημόνια για τους Έλληνες, προνόμια για τους “πρόσφυγες”» περικλείει κυριολεκτικά και πέραν πάσης αμφισβήτησης τον κυρίαρχο άξονα του Τυραννικού Καθεστώτος που εξουσιάζει σήμερα την Πατρίδα μας, άξονας ο οποίος τίθεται υπεράνω πάσης κριτικής τόσο από το πολιτικό σύστημα που νομοθετεί αντεθνικά «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια όσο και από τα απολύτως ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης τα οποία κατηγορούν ως «φασίστα, ρατσιστή και ξενοφοβικό» όποιον αντιδρά στον επικείμενο αφελληνισμό.

Μπρος στα νέα δεδομένα, τα οποία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είχε σαφώς προβλέψει προ μακρού χρόνου, ο Ελληνικός Λαός έχει καθήκον να πάρει θέση και να επιλέξει στρατόπεδο:

Από τη μία πλευρά βρίσκονται συνασπισμένοι οι υπηρέτες των τοκογλύφων, κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, τράπεζες και δημοσιογραφικοί οργανισμοί, όλοι δηλαδή εκείνοι που πλούτισαν παράνομα και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την οικονομική σφαγή των συμπατριωτών μας και το ξεπούλημα της Ελλάδος και από την άλλη, ένα Πολιτικό Κίνημα που έχει σπιλωθεί και κατασυκοφαντηθεί από το συνασπισμό των κλεφτών και απατεώνων, ένα Πολιτικό Κίνημα το οποίο διώκεται δικαστικά ελέω μιας πρωτοφανούς στα δικαστικά χρονικά σκευωρίας, ένα Πολιτικό Κίνημα το οποίο συνιστά την υπ’ αριθμόν ένα απειλή τόσο για το παγκόσμιο τοκογλυφικό σύστημα όσο και για τους εγχώριους υπηρέτες τους.

Επί επτά συναπτά έτη ο εσμός των εν Ελλάδι λακέδων του τοκογλυφικού κεφαλαίου κραυγάζει πως θα μας σώσουν οι δανειστές και εταίροι μας.

Εμείς οι Εθνικιστές απαντούμε: Μόνο οι Έλληνες μπορούμε να σώσουμε την Πατρίδα και το Λαό μας!

Χρυσή Αυγή λοιπόν, διότι δεν ικετεύουμε για το έλεος των τοκογλύφων, αλλά απαιτούμε τον διεθνή σεβασμό στην Εθνική μας Ελευθερία, την Εθνική μας Τιμή και Αξιοπρέπεια!

Ευάγγελος Καρακώστας

(Αντεπίθεση)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.