Ομολογία ήττας από το «Ποντίκι»: Δεν στήθηκε καλά η σκευωρία – Θα αθωωθεί η Χρυσή Αυγή!

Ομολογία ήττας από το «Ποντίκι»: Δεν στήθηκε καλά η σκευωρία - Θα αθωωθεί η Χρυσή Αυγή!

Η φυλλάδα «Το Ποντίκι», δικαιώνοντας πλήρως την νοοτροπία αρουραίου που διέπει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την δημοσιογραφία, πρόσθεσε με την σειρά της ένα ακόμη παραληρηματικό άρθρο-πιλάφι στην μακροχρόνια «χρυσαυγιάδα».

Ακόμη, όμως, και μέσα από το γεμάτο εμπάθεια, παραπληροφόρηση και μίσος αυτό κείμενο, είναι έκδηλη η ανησυχία για το γεγονός ότι η έκβαση της δίκης δεν πάει καθόλου (μα καθόλου) καλά για τους ενορχηστρωτές αυτής της σκευωρίας και τους συνοδοιπόρους της.

Αυτό φαίνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο από την τελευταία παράγραφο του κειμένου,  όπου διαβάζουμε τα εξής: «Άλλωστε μεταξύ τόσο των νομικών κύκλων όσο και της πλειονότητας των πολιτών ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι η τελική έκβαση της εν εξελίξει πολύκροτης δίκης σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και γενικότερα τα εγκλήματα που διέπραξαν τα Τάγματα Εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης θα καταδικάσει τους αληθινούς ενόχους…».

Βέβαια, για τις συμπλεγματικές μαρξιστικές γραφίδες του “Ποντικιού” οι “αληθινοί ένοχοι” είναι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και για κακή τους τύχη θα αθωωθούν πανηγυρικά!

Είναι ολοφάνερο ότι οι συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν αντιληφθεί περίτρανα ότι οι αηδίες περί «εγκληματικής οργάνωσης» έχουν πεταχθεί επί της ουσίας στον κάλαθο των αχρήστων και προσπαθούν «να χρυσώσουν το χάπι» με τέτοιου είδους αναφορές.

Το ότι η πλειονότητα των Ελλήνων και οι (σοβαροί) νομικοί κύκλοι πιστεύουν ότι θα αθωωθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί όντως μια πραγματικότητα. Αυτό, όμως, γίνεται για πολύ διαφορετικούς λόγους απ’ αυτούς που ισχυρίζεται η συγκεκριμένη φυλλάδα και οι λοιποί συμμετέχοντες στην «χρυσαυγιάδα».

Γίνεται επειδή όλοι σχεδόν έχουν αντιληφθεί το αβάσιμο της συγκεκριμένης δίωξης και ότι αυτή έγινε καθαρά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Γι’ αυτό άλλωστε, κρατά τόσο πολύ σε μάκρος η διάρκειά της.

Ακριβώς επειδή η τελική έκβασή της, με την Αθώωση και Δικαίωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όχι μόνο θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της σκευωρίας, αλλά θα αλλάξει άρδην και το πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-httas-apo-to-pontiki-oi-perissoteroi-ellhnes-kai-oi-nomikoi-kukloi#ixzz4dUfZP8q8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star