Για την Πατρίδα και το Λαό!

Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται υπό την τυραννία ενός κομμουνιστικού Καθεστώτος, αντίστοιχο εκείνων που αιματοκύλισαν την μισή Ευρώπη, μέχρι πριν δύο δεκαετίες. Αν σε κάτι διαφέρουν εκείνα τα Καθεστώτα με αυτό που πνίγει τον Ελληνισμό είναι τούτο: αντί των τανκς στους δρόμους και της μυστικής αστυνομίας που αναλάμβανε και έφερνε σε πέρας όλες τις βρώμικες δουλειές, στην Ελλάδα οι πραίτορες του μπολσεβικισμού είναι οι ρουφιάνοι των μέσων ενημέρωσης και οι μεγαλοαστοί με τις κουκούλες που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται και ως «αντιεξουσιαστές».

Οφείλουμε όμως, να είμαστε δίκαιοι στις κρίσεις μας: ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη ίσχυσε η αρχή «η σοσιαλδημοκρατία οδηγεί στον κομμουνισμό», στην Ελλάδα συνέβη το αντίθετο. Ο φιλελευθερισμός είναι εκείνος που έφερε τον μπολσεβικισμό στην εξουσία. Όποιος λοιπόν θεωρεί πως το αντίδοτο στην κομμουνιστική πανούκλα είναι η επαναφορά των φιλελεύθερων στα πράγματα είναι σαν να συστήνει την κατανάλωση αλκοόλ για την καταπολέμηση του αλκοολισμού.

Για του λόγου το αληθές, υπενθυμίζω για μια ακόμη φορά τη θέση ενός μαρξιστή οικονομολόγου ο οποίος ανέλαβε χρέη υπουργού των Οικονομικών της χώρας μας, μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους συμμορίτες. Είχε δηλώσει λοιπόν ο κύριος αυτός: «ο ρόλος της σύγχρονης αριστεράς δεν είναι να γκρεμίσει το οικονομικό μοντέλο του καπιταλισμού, καθώς προβάλλει απειλητικά ο κίνδυνος της αντικατάστασης του καπιταλισμού από τις σκοτεινές δυνάμεις του Εθνικισμού. Χρέος συνεπώς της αριστεράς σήμερα, δεν είναι η κατάρρευση του καπιταλισμού αλλά η ισχυροποίησή του».

Η μέχρι τώρα διακυβέρνηση της Πατρίδος μας από τους απόγονους των εαμοβούλγαρων, αποδεικνύει πως οι θέσεις Βαρουφάκη (περί ου ο λόγος) δεν είναι προσωπικές, αλλά θέσεις μιας ολόκληρης συνομοταξίας λαφυραγωγών και λήσταρχων που πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν με την ευγενική χορηγία και αρωγή της μασονοδεξιάς. Για να κατανοήσει κανείς το μέγεθος της μαρξιστικής διάβρωσης και σαπίλας του σημερινού Κράτους, αρκεί θαρρώ να αναφέρουμε ένα στοιχείο το οποίο εντέχνως αποσιωπάται: ακόμη και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, των εκδοτών και των καναλαρχών.

Όπως λοιπόν είχαμε επισημάνει προ των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, επανάσταση για την αριστερά δεν συνιστούσε ποτέ η σύγκρουση με τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα που εξαθλιώνουν τους Έλληνες μήτε και με τους εγχώριους νταβατζήδες της διαπλοκής. Από το 1981 και μετά, η επανάσταση για την αριστερά είναι συνυφασμένη με την διατήρηση ή και την αύξηση των προκλητικών της προνομίων. Προνόμια τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού πληρώνει ακριβά μέσω των Μνημονίων, προνόμια τα οποία η μαρξιστική μπουρζουαζία νομιμοποιεί τρόπο τινά πείθοντας τους αδαείς πως αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας δημοκρατικής πολιτείας. Γι’ αυτό και όποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα των προκλητικών προνομίων των αριστερών, χαρακτηρίζεται μεμιάς «φασίστας» και αντιδημοκράτης.

Είναι απολύτως ψευδές ότι η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου ανήκει στο χώρο της δεξιάς. Η μεταπολιτευτική πλουτοκρατία είναι εξίσου μοιρασμένη μεταξύ μασονοδεξιών και αριστερών. Η μασονοδεξιά διατήρησε τα σκήπτρα ουσιωδών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, η αριστερά όμως έλαβε εξ ολοκλήρου τον έλεγχο των ανερχόμενων δυνάμεων του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού status, των μέσων επικοινωνίας και φυσικά των κρατικών εργολαβιών. Οι κατσαπλιάδες έγιναν μέσα σε δύο δεκαετίες αφεντικά και με θράσος χιλίων πιθήκων ισχυρίζονται σήμερα πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το μακρύ χέρι των αφεντικών και του κεφαλαίου!

Τα Μνημόνια, η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα και η ανεργία εντούτοις, δεν είναι προϊόντα μιας Εθνικιστικής διακυβέρνησης, είναι δώρα του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού προς τον Ελληνικό Λαό, δώρα τα οποία κυριολεκτικά ενέχουν το χαρακτήρα της πισώπλατης μαχαιριάς προς ολάκερο το Έθνος μας.

Οι στυλοβάτες του συνασπισμού μαρξιστών και φιλελεύθερων είναι οι εξής δύο: οι στρατευμένοι δημοσιογραφικοί λακέδες και το κομματικό Κράτος. Σ’ αυτούς βασίζει το αντεθνικό Καθεστώς την επιβίωσή του. Είναι συνεπώς προφανές πως η συντριβή του Καθεστώτος θα επέλθει όταν η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων ή των εν δυνάμει εργαζόμενων Ελλήνων συνειδητοποιήσει πως είναι αδιανόητο και αυτοκαταστροφικό να βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο με τους υπεύθυνους της δυστυχίας τους και δημίους τους.

Μισούν τη Χρυσή Αυγή θανάσιμα διότι είμαστε ο Λαός που αφυπνίσθηκε, είμαστε ο Λαός που αντιστέκεται, είμαστε ο Λαός που αγωνίζεται, είμαστε ο Λαός που εν τέλει θα επικρατήσει, όσες θυσίες κι αν χρειαστούν, όσο εθνικιστικό αίμα κι αν χυθεί, όσες συκοφαντίες και λάσπη κι αν δεχθούμε. Όλα τούτα αξίζουν, διότι στο τέλος της μεγαλειώδους πορείας μας στέκει η Ελευθερία της Πατρίδος και του Λαού μας και επιπρόσθετα η αποκατάσταση της Εθνικής μας Τιμής και Αξιοπρέπειας, η οποία αναπόφευκτα περνά μέσα από την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων και κλεφτών του αντισυνταγματικού τόξου.

Ευάγγελος Καρακώστας

πηγήπηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.