Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς: Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον Αρχηγό εκατοντάδες Έλληνες – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς: Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον Αρχηγό εκατοντάδες Έλληνες - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μία πολύ δυναμική εκδήλωση σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Έλληνες εθνικιστές του Κιλκίς επιβεβαίωσαν με τη μαζική τους παρουσία την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη νέα τουρκοκρατία.

Εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν εκατοντάδες εθνικιστές, ενώ κατά την είσοδο του στην αίθουσα συναγωνιστές τον υποδέχτηκαν παίζοντας ποντιακή λύρα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Με ποντιακή λύρα υποδέχτηκαν τον Αρχηγό στο Κιλκίς 

Οι χαιρετισμοί και ομιλίες των εκπροσώπων μας Ματθαιόπουλου Αρτέμη, Χρήστου Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστου Χατζησάββα και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων.

Η απήχηση της Χρυσής Αυγής γιγαντώνεται, καθώς πνέει ένας δυναμικός εθνικιστικός άνεμος στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως απέναντι στον επεκτατισμό της Τουρκίας στέκεται ασυμβίβαστη η Χρυσή Αυγή, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στις κομμουνιστικές θηριωδίες που έλαβαν χώρα στην Μακεδονία και στον ξεκάθαρα προδοτικό ρόλο της αριστεράς που ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για την στάση της απέναντι στο μακεδονικό ζήτημα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε πως στην χώρα μας επικρατεί σιγή ιχθύος για τις τουρκικές προκλήσεις και κάλεσε τους Έλληνες σε εγρήγορση και συμμετοχή στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας υπενθύμισε το διαχρονικό μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους” και τόνισε πως ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει!

Αντιλαμβανόμενος τον παλμό και το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων από την επαρχία που διψούν να ενημερωθούν για τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, απαλλαγμένες από τα «φίλτρα» των δημαγωγών του μνημονίου, ο Αρχηγός απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων που μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση.

Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.

Περισσότερες φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothewsh-chrushs-aughs-sto-kilkis-me-pontiakh-lura-upodechthhkan-ton-archh#ixzz4cWO02vOs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s