Ελλάδα Ξύπνα!  

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#58]

«Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάστηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια».

Τα λόγια αυτά, ανήκουν στον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε έναν δηλαδή εκ των επικεφαλής των αφεντικών, τις διαταγές των οποίων εφαρμόζουν αναντίρρητα οι ελληνικές κυβερνήσεις, τόσο εκείνη της ΝΔ με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, όσο και η σημερινή των κατσαπλιάδων Σύριζα-ΑΝΕΛ, με συνέπειες ολέθριες για την ελληνική οικονομία και θανάσιμες για τον Λαό μας.

Κι όμως! Ένα βαθύτατα διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα το οποίο καταλήστεψε με την συνέργεια των μέσων ενημέρωσης το Ελληνικό Κράτος και κατ’ επέκταση τον ιδρώτα των Ελλήνων φορολογουμένων, εξακολουθεί όχι μόνο να στέκεται σούζα μπρος στον πολιτικά τελειωμένο (μετά τις τελευταίες εκλογές στην Ολλανδία) Ντάισελμπλουμ, αλλά επιπρόσθετα επιδιώκει μετά μανίας και ακατάπαυστης προπαγάνδας να πείσει τους συμπατριώτες μας πως εκείνος και οι συν αυτώ θέλουν να «σώσουν» την Ελλάδα! Καθίσταται δηλαδή προφανές, εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει από τις απαρχές της εποχής των Μνημονίων, το γεγονός δηλαδή ότι οι δήθεν «σωτήρες» μας δρουν με τη συγκατάθεση των ελληνικών κυβερνήσεων εκδικητικά εις βάρος του Λαού μας. Σαφώς και δεν επιθυμούν να τον βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια του, τουναντίον, στοχεύουν ξεκάθαρα και ανοιχτά στον αφανισμό του!

Διάφοροι περισπούδαστοι σοφοί, όλοι τους βολεμένοι από το Καθεστώς των Μνημονίων, υποστηρίζουν κατά καιρούς πως καθώς είναι ίδιον του Έλληνα να κατηγορεί τους άλλους για τη δυστυχία του, έτσι και στην περίπτωση της οικονομίας, οι Έλληνες κατηγορούν τους ξένους για την οικονομική χρεοκοπία που αναμφισβήτητα έχει επέλθει στην χώρα μας. Συνεπώς ισχυρίζονται, όσοι τάσσονται κατά Των Μνημονίων δεν είναι παρά «λαϊκιστές». Ψεύδονται συνειδητά! Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή υποστήριξε πως για τα δεινά της Πατρίδος μας ευθύνονται οι ξένοι και αυτό διότι στην περίπτωση των Μνημονίων συντελέστηκε Εθνική Προδοσία, δηλαδή, η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους τοκογλύφους κατέστη δυνατή με τη σύμπραξη του ελληνικού πολιτικού -και όχι μόνο- κόσμου. Τί ζήτησε ακριβώς η Χρυσή Αυγή;

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαίτησε το αυτονόητο: τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, από το 1974 και μέχρι σήμερα, για να καταδειχθεί με τεκμηριωμένα στοιχεία και αδιάψευστα ντοκουμέντα, πως δημιουργήθηκε το χρέος, το οποίο καταλογίζουν στο ελληνικό δημόσιο τόσο η «ελληνική», όσο και η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία.

Μα αυτοί, οι πολιτικοί απατεώνες όλων των πολιτικών αποχρώσεων, δεν τολμούν να ελέγξουν την γνησιότητα των στοιχείων του ελλείμματος του 2009 με βάση τα οποία οδηγήθηκε η χώρα ως πρόβατο επί σφαγή στο ΔΝΤ, θα αποδεχθούν τον λογιστικό έλεγχο που θα καταδείξει πως εκείνοι που «έτρωγαν τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες» (κατά Ντάισελμπλουμ) δεν είναι άλλοι από τα πολιτικά ψοφίμια του «δημοκρατικού» τάχα τόξου, αυτοί δηλαδή που μας επιβάλλουν τις νοσηρές απαιτήσεις των τοκογλύφων;

Από την άλλη πλευρά, πως καταδέχονται τα τσακάλια των «αλληλέγγυων» ευρωπαϊκών κρατών να εξακολουθούν να δανείζουν ένα Κράτος του οποίου οι πολιτικές ηγεσίες αφενός λεηλάτησαν δισεκατομμύρια ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων και αφετέρου εισήλθαν στο ευρώ χρησιμοποιώντας κίβδηλα στοιχεία και μηχανορραφίες «αξιόπιστων» διεθνών χρηματοπιστωτικών κολοσσών, εν γνώσει πάντοτε των ισχυρών της Ε.Ε.;

Η απάντηση είναι προφανής. Έδρασαν και δρουν ως επαγγελματίες τοκογλύφοι: έδωσαν 100 ευρώ σε απατεώνες και γυρεύουν πίσω εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ όχι από τους απατεώνες (οι οποίοι μπορούν να βρεθούν με το λογιστικό έλεγχο) αλλά από το Λαό μας. Πέραν όμως των τόκων, γυρεύουν και το αίμα του Λαού μας!

Όταν θα έχουν αφαιμάξει ολοκληρωτικά τους Έλληνες, όταν θα έχουν αγοράσει έναντι πινακίου φακής το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και των εθνικών μας πόρων, όταν θα έχουν αφανίσει κάθε προοπτικής παραγωγής και συνεπώς ανάπτυξης, τότε θα ανακοινώσουν με «βαθιά θλίψη και οδύνη» πως η εγχείρηση απέτυχε και ο ασθενής απεβίωσε. Τι θα έχει απομείνει στην Ελλάδα; Θα έχει απομείνει ένας συρφετός αισχρών πολιτικάντηδων που θα διαλαλούν πως φταίει ο Λαός μας που μας εγκατέλειψαν οι εταίροι, δημοσιογραφικά κοράκια που θα κατηγορούν τους Έλληνες ως ανάξιους να λογίζονται ως «ευρωπαίοι πολίτες» και τέλος, εκατομμύρια λαθρομεταναστών τους οποίους προσκάλεσαν και εγκατέστησαν στην Πατρίδα μας οι πολιτικές ηγεσίες του «δημοκρατικού» τόξου, για να λάβουν τα συγχαρητήρια της «πολιτισμένης» Ευρώπης!

Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, καταθέτουμε μια είδηση που βεβαίως δεν έπαιξε στα «δημοκρατικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης. Την περασμένη εβδομάδα και κατόπιν μηνύσεως πολίτη ή πολιτών, ήρθε στην ολομέλεια της βουλής το ζήτημα της άρσης ασυλίας 72 εν ενεργεία βουλευτών οι οποίοι κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία εις βάρος της Πατρίδος δια της ψήφισης των Μνημονίων. Άπαντες πέραν των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καταψήφισαν, με συνέπεια την μη άρση της ασυλίας τους. Έτσι ξεπλένει η «δημοκρατία» τα εθνικά εγκλήματα! Αυτοί οι 72 σήμερα, δεν είναι υπόδικοι, μήτε τα κόμματά τους κατηγορούνται ως εγκληματικές συμμορίες, ούτε και ανεστάλη η κρατική τους χρηματοδότηση. Κι όλα αυτά όχι με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά με απόφαση της βουλής με μοναδική παραφωνία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Εάν ο Ελληνικός Λαός επιθυμεί πραγματικά να τεθεί ένα τέλος στη δυστυχία του, εάν επιθυμεί την ενδελεχή έρευνα και αναζήτηση των απατεώνων που τον κατέκλεψαν και εμφανίζονται σήμερα ως «σωτήρες» του, εάν επιθυμεί οι κλέφτες να μπουν επιτέλους φυλακή για να πάψουν και τα αφεντικά τους τύπου Ντάισελμπλουμ να μας κουνούν απειλητικά το δάχτυλο προσβάλλοντας και ταπεινώνοντας ένα Μεγάλο Έθνος σαν το Ελληνικό, τότε η κατάκτηση της εξουσίας από τη Χρυσή Αυγή καθίσταται μονόδρομος. Σε αντίθετη περίπτωση, το αντεθνικό Καθεστώς των Τυράννων θα κερνά τη Χρυσή Αυγή δίκες και τον Ελληνικό Λαό Μνημόνια. Διότι όποιος δεν έχει παρωπίδες, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πως Μνημόνια στους Έλληνες και διώξεις στους Χρυσαυγίτες είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Ευάγγελος Καρακώστας

πηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.