Παρέμβαση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο ΘράκηΝΕΤ για τα προνόμια του πολιτικού συστήματος και την τουρκική επεκτατικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

mixaloliakosa

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘράκηΝΕΤ όπου σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα.

Αρχικά, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε λιγούρηδες και άπληστους αυτούς που αποφάσισαν και ψήφισαν την μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης των βουλευτών.

Υπενθύμισε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει καμία κρατική χρηματοδότηση και πως οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου όχι μόνο δίνουν την πλειονότητα της αποζημίωσης στο κόμμα, αλλά πληρώνουν από την τσέπη τους, τον πολιτικό αγώνα που κάνουν.

Σχετικά με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ολλανδίας και της τουρκίας, τόνισε πως αυτές οι κινήσεις γίνονται, διότι υπάρχει άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος και οι κυβερνώντες της Ολλανδίας προσπαθούν με αυτές τις κινήσεις να μετριάσουν τις εντυπώσεις.

Μάλιστα τόνισε πως το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα στις προκλήσεις της τουρκίας στην Θράκη και σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή έχει κάνει μήνυση στο τουρκόφιλο κόμμα DEB, διότι παραβιάζει διεθνείς συνθήκες και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας.

Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «σπίτι του Κεμάλ» στην Θεσσαλονίκη όπου με την σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συστήματος έρχονται τούρκοι και υμνούν τον σφαγέα του Ελληνισμού. Παράλληλα, ζήτησε να κλείσει αυτό το κτίριο διότι είναι ντροπή για την χώρα μας και ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ κατοικία του Κεμάλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembash-n.-g.-michaloliakou-sto-thrakhnet-gia-ta-pronomia-tou-politikou-s#ixzz4bCOUMwBB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s