Από Τετάρτη ξεκινάει η εφαρμογή του Δουβλίνο ΙΙ: Λεφούσια θα έρχονται οι λαθρομετανάστες από όλες τις πλευρές

Από Τετάρτη ξεκινάει η εφαρμογή του Δουβλίνο ΙΙ: Λεφούσια θα έρχονται οι λαθρομετανάστες από όλες τις πλευρές

Εδώ  και καιρό η Ελλάδα δεχόταν λαθρομετανάστες μόνο από την Τουρκία και παρόλα αυτά η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ελέγξει την κατάσταση, αφού πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη, λοιπόν, αίρονται οι ειδικές συνθήκες που “πάγωναν” το Δουβλίνο ΙΙ και με βάση τις οποίες τα ευρωπαϊκά κράτη δεν είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν πίσω στη χώρα πρώτης υποδοχής, δηλαδή την Ελλάδα, λαθρομετανάστες που αιτούνται άσυλο.

Έτσι θα έχουμε τα κύματα των λαθρομεταναστών, που θα έρχονται κανονικά από την τουρκία, θα έχουμε και εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να επιστρέφουν από όλες τις γωνιές της Ευρώπης.

Και αν ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών από την τουρκία είναι σχεδόν… τυχαίος, αυτός από την υπόλοιπη Ευρώπη θα αποτελείται αποκλειστικά από εγκληματικά στοιχεία, μαχαιροβγάλτες, τζιχαντιστές, βιαστές και το κακό συναπάντημα, των οποίων η αίτηση ασύλου δεν θα εγκρίνεται, ασχέτως της καταγωγής τους, εξαιτίας της εγκληματικής δράσεώς τους.

Η όλη κατάσταση, όπως είναι λογικό, προκαλεί μικτά συναισθήματα. Τρόμο στους Έλληνες των οποίων οι γειτονιές και τα σχολεία θα πλημμυρίσουν από λαθρομετανάστες και… φαγούρα στα χέρια των «αλληλέγγυων», αφού ως γνωστόν τα «ανθρωπιστικά» κονδύλια πάνε «με το κεφάλι».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-tetarth-jekinaei-h-efarmogh-tou-doublino-ii-lefousia-tha-erchontai-oi-l#ixzz4bD7J6sBo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star