“Εστία”: Τι δουλειά έχουν οι «αντιεξουσιαστές» στις Εθνικές Επετείους;

“Εστία”: Τι δουλειά έχουν οι «αντιεξουσιαστές» στις Εθνικές Επετείους;

Μ’ ένα πολύ εύστοχο ερώτημα – σχόλιο, η εφημερίδα “Εστία” δίνει την πρέπουσα απάντηση στα αίσχη των «αντιεξουσιαστών» – ανθελλήνων που συνέβησαν στην επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό.

Υπό τον τίτλο «Τι ζητούν;» η “Εστία” αναφέρει τα εξής: «Τι ζητούν άραγε οι αντιεξουσιαστές στις εκδηλώσεις εορτασμού εθνικών επετείων; Αφού απορρίπτουν την έννοια του κράτους, και, πολύ περισσότερο, αυτήν του έθνους. Συνεπώς δεν προτίθενται να συνεορτάσουν τις επετείους αυτές. Άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους εμφανίζονται. Δεδομένου δε ότι σε όλες τις περιπτώσεις δημιουργούν επεισόδια, ευκόλως αντιλαμβανόμεθα τα κίνητρα και τους σκοπούς τους. Πού δεν είναι άλλοι από την διατάραξη των εορτασμών. Το εάν εκεί παρίσταται η Χρυσή Αυγή, αποτελεί απλώς την δικαιολογία την οποία χρησιμοποιούν για να αρχίσουν την ταραχοποιό τους δράση. Όπως ακριβώς έκαναν προχθές, πρό του Μνημείου των μαχητών του Μπιζανίου».

Στα όσα πολύ σωστά γράφει η “Εστία” να προσθέσουμε ότι με ανάρτησή τους στον γνωστό παρακρατικό διαδικτυακό ιστότοπο οι διοργανωτές της «αντισυγκέντρωσης», αναφερόμενοι στην παρουσία τους εκεί, χρησιμοποιούν την λέξη απελευθέρωση (των Ιωαννίνων, δηλαδή) μέσα σε εισαγωγικά!

Τα «σκουπίδια» αυτά είναι χειρότερα και από τους γενίτσαρους της τουρκοκρατίας, καθώς αρνούνται ακόμη και την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό.

Αυτά τα θλιβερά υποκείμενα αποκαλούν ψευδώς ως «αντιεξουσιαστές» τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για συνειδητούς συνεργάτες της αντεθνικής και αντιλαϊκής εξουσίας που έχει σκλαβώσει ξανά (έστω και αόρατ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/estia-ti-douleia-echoun-stis-ethnikes-epeteious-oi-antiejousiastes#ixzz4ZbFEdnZM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.