Απογυμνώθηκε ο Μουζάλας για την γκετοποίηση της χώρας – Άναυδος ο υπουργός λαθρομετανάστευσης! ΒΙΝΤΕΟ

14768072

Άφωνος έμεινε ο υπουργός λαθρομεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα, Μουζάλας στις καταγγελίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σφοδρή επίθεση στην ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα και στον υπουργό Μουζαλά εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφορικά με την καταστροφική κυβερνητική στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην αντισυνταγματική και παράνομη στάση του πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης να αποφεύγουν με γελοία προσχήματα τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια κατέθεσε ντοκουμέντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και κυβερνητικά έγγραφα που καταρρίπτουν τα προσχήματα του Σύριζα περί “ρατσισμού”, καθώς εμπεριέχουν τον όρο λαθρομετανάστες.

Ο λόγος που η κυβέρνηση αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, είναι επειδή δεν θέλει να λογοδοτήσει για τα ρουσφέτια και τα οικονομικά σκάνδαλα που εκτυλίσσονται στις “αλληλέγγυες” ΜΚΟ και στα “hot spots”.

Η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει μια ασύμμετρη απειλή, καθώς με την ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί μαθηματικά τους Έλληνες στο να μετατραπούν σε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apogumnwthhke-o-mouzalas-gia-thn-gketopoihsh-ths-chwras-anaudos-o-upourgos#ixzz4Zca4qwSm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s