Σταλινική ομολογία: Η “Αυγή” του Σύριζα επέβαλε την δίωξη στον τραυματία στο Ωραιόκαστρο

Σταλινική ομολογία: Η “Αυγή” του Σύριζα επέβαλε την δίωξη στον τραυματία στο Ωραιόκαστρο

Το κύριο άρθρο της “Εφημερίδας των Συντακτών”, που λειτουργεί ως προπαγανδιστικό όργανο της ανθελληνικής κυβέρνησης αποκαλύπτει τις σταλινικές μεθοδεύσεις και τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, στην στήλη “σταχυολογώντας” γίνεται αναφορά στα επεισόδια των αναρχοαριστερών στο Ωραιόκαστρο με την οποία ομολογείται πως οι φυλλάδες του Σύριζα και συγκεκριμένα η “Αυγή” με σωρεία κατευθυνόμενων άρθρων επέβαλε την δίωξη σε αυτούς που αντιδρούν στα σχέδια των ανθελλήνων, των “αλληλέγγυων” και των ΜΚΟ του Σόρος.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: “Φαίνεται πως το χθεσινό κύριο άρθρο της “Αυγής” για την ντροπή με τους κρυπτοφασίστες, δήθεν αγανακτισμένους γονείς κατά των προσφυγόπουλων, συνέβαλε κι αυτό, στην παρέμβαση -επιτέλους- του εισαγγελέα: “Με μοναδικά τους επιχειρήματα το μίσος και τα ψεύδη, προσπαθούν εδώ και καιρό οι “Ανησυχούντες” να εμποδίσουν μια πολιτική που σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση αξιολογείται θετικά από το 67% των ερωτηθέντων….“.

Πρόκειται για μια εξόφθαλμη παρέμβαση και επηρεασμό της Δικαιοσύνης από τις πληρωμένες γραφίδες που προωθούν τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s