Εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Συγκεκριμένα κέντρα θέλουν να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής»

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Συγκεκριμένα κέντρα θέλουν να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής»

Ένα πολύ μικρό σχόλιο, το οποίο όμως είναι αντιστρόφως ανάλογο ως προς την ένταση της σπουδαιότητάς του, φιλοξενεί η εφημερίδα «Δημοκρατία». Συγκεκριμένα, το σχόλιο έχει ως εξής:

«Βγάζει μάτια η προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων μέσω διαδοχικών δημοσιευμάτων φιλοκυβερνητικών εφημερίδων να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής».

Αλήθεια, «τι θέλει να πει ο ποιητής»; Επειδή τα δημοσιεύματα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων είναι σαφή ως προς το περιεχόμενό τους, αναρωτιόμαστε με ποιον τρόπο μπορούν «να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής». Επειδή η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη κινούνται ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κάθε προσπάθεια επηρεασμού τους από κακόβουλα δημοσιεύματα είναι προορισμένη να αποτύχει.

Ιδιαίτερα τώρα, που η εξέλιξη της δίκης και η μετατροπή της σε Βατερλώ των σκευωρών χύνει όλη της την καρδάρα με το δηλητήριο που είχαν μαζέψει τόσο καιρό οι συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ολοφάνερο ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα δείχνουν τον εκνευρισμό και τον πανικό που τους διακατέχει. Όση λάσπη κι αν πετάξουν δεν θα επιτύχουν τους βρώμικους σκοπούς τους. Αντιθέτως, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και θα τους πιτσιλίσει τα ήδη λερωμένα μούτρα τους.

Τέλος, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να αναφερόταν η «Δημοκρατία» και ονομαστικά στα κέντρα αυτά που θέλουν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Κέντρα τα οποία είναι γνωστά σ’ εμάς, αλλά θα είχε άλλη αίγλη αν τα ονομάτιζε και η συγκεκριμένη εφημερίδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star