Να ποιοι είναι οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής: Άρθρο του Κουφοντίνα (!) δημοσίευσε η φυλλάδα των συντακτών

Να ποιοι είναι οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής: Άρθρο του Κουφοντίνα (!) δημοσίευσε η φυλλάδα των συντακτών

Η φυλλάδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και της υπεράσπισης του κατηγορούμενου για παιδεραστία, Νίκου Γεωργιάδη, πρώην (;) συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται ότι εκτός από τις αναμασημένες «αντιφασιστικές» χαλασμένες τροφές που σερβίρει στους αναγνώστες της το γραφικό δίδυμο Ψαρρά-Μπασκάκη, φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επιβεβαιώνει την γνωστή παροιμία με την χαρά που νιώθει ένα άτομο με συγκεκριμένη ιδιότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρυφτεί η ιδιότητα αυτή…

Είναι γνωστή η μόνιμα υπερασπιστική γραμμή της φυλλάδας αυτής προς τους τρομοκράτες. Τι να πρωτοθυμηθούμε; 17Ν; ΕΛΑ; Συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς; Επαναστατικός αγώνας; Κείμενα γραμμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην δίνουν την παραμικρή έμφαση και έκταση στα πολλαπλά εγκλήματα των αριστερών τρομοκρατών.

Βεβαίως, η φυλλάδα αυτή πατώντας πάνω στο εύρος της συμμαχίας του ψευδεπίγραφου «Συνταγματικού τόξου» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν δίστασε την ίδια ημέρα κατά την οποία αναμάσησε το άνοστο και ανάλατο «αποκαλυπτικό» κείμενό της, να δημοσιεύσει στην αμέσως επόμενη σελίδα άρθρο του εγκληματία και δολοφόνου της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, λες και επρόκειτο για πολιτική ανάλυση! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «φαρμακοχέρης» της αριστερής εγκληματικής οργάνωσης 17Ν παρουσιάζεται μόνο με το όνομά του, χωρίς καμία άλλη ιδιότητα.

Το ρυπαρό αυτό έντυπο παρουσιάζει χωρίς κανένα εμπόδιο ή λογοκρισία την άποψη ενός καταδικασμένου τελεσίδικα για εγκληματικές δράσεις, την ίδια ώρα που όχι μόνο δεν έχει δώσει ποτέ βήμα (δια)λόγου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (και υπερηφανεύεται γι’ αυτό), αλλά την συκοφαντεί και σε μόνιμη βάση.

Αυτά, για να αντιληφθούμε ότι οι αηδίες του Ψαρρά, του Μπασκάκη και οποιουδήποτε άλλου φαντασιόπληκτου εθνομηδενιστή δημοσιογραφίσκου της εν λόγω φυλλάδας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών δεν εκπορεύονται από καμιά διάθεση καταδίκης της «ρητορικής του μίσους» και της «εγκληματικής δράσης». Φροντίζουν τόσο αδέξια οι ίδιοι, όπως με τις θετικές προσεγγίσεις στον Κουφοντίνα, τον Μαζιώτη, το Γουρνά και άλλους αριστερούς τρομοκράτες, να δείχνουν ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με τις πάσης φύσεως εγκληματικές δραστηριότητες και το μίσος, εάν αυτά προέρχονται από την αριστερά. Γι’ αυτό και οι «αποκαλύψεις» τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αξίζουν ούτε το ελάχιστο του σάλιου μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ. Περιμένουμε την επόμενη «πολιτική ανάλυση» που θα δημοσιεύσει το δημοσιογραφικό αυτό έκτρωμα της «Ελευθεροτυπίας» να είναι του Μαζιώτη. Αν και η πρόσφατη δήλωση του τελευταίου ότι «το μόνο που αξίζει σε καθίκια όπως τον Τόσκα και τον Κοντονή είναι μια σφαίρα στο κεφάλι», ίσως λειτουργήσει ως εμπόδιο για κάτι τέτοιο. Όχι γιατί θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την «σφαίρα στο κεφάλι», αλλά επειδή αυτή θα στοχεύει ειδικά στα κεφάλια των «συντρόφων» του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ αν στόχευε αλλού…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.