Συνέντευξη Ε. Καρακώστα στο Σείριος FM: Ιδού το αριστερό παρακράτος! Ηχητικό

karakostas

Την πολιτική επικαιρότητα κλήθηκε να σχολιάσει στο ραδιοφωνικό σταθμό Σείριος FM, ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο θέμα της αξιολόγησης υποστηρίζοντας πως θα ψηφιστούν νέα σκληρότερα μέτρα από τα κόμματα του μνημονιακού τόξου. «Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή», επισήμανε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα με ταυτόχρονη ανάπτυξη της εθνικής παραγωγής είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα. «Θα έρθουν καλύτερες μέρες αλλά για να έρθουν απαιτείται ένα Εθνικό Κράτος που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να οικοδομήσει», σημείωσε ο Ε. Καρακώστας.

Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη δράση του αριστερού παρακράτους, με την αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας να κουκουλώνει υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ο γιος του βουλευτή Βοιωτίας του Σύριζα και τρεις υποψήφιοι της ΑνταρCIΑ.

Η αποκάλυψη της δράσης κράτους και αριστερού παρακράτους, προκάλεσε την θρασεία αντίδραση του βουλευτή του Σύριζα με συνέπεια ο συναγωνιστής Καρακώστας να εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 κλήθηκα τηλεφωνικώς να σχολιάσω την πολιτική επικαιρότητα σε πρωινή εκπομπή του ρ/σ ΣΕΙΡΙΟΣ fm. Εκεί κατήγγειλα το κάτωθι περιστατικό:

Ξημερώματα της 25ης Μαρτίου 2016 προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας τέσσερα άτομα τα οποία έριχναν από ΙΧ αυτοκίνητο φυλλάδια με απειλητικό εις βάρος μου περιεχόμενο. Η αστυνομική διεύθυνση δεν με ενημέρωσε ως όφειλε για το περιστατικό προκειμένου να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου, καθώς οι επιβαίνοντες και προσαχθέντες ήσαν ο γιος του βουλευτή Βοιωτίας του Σύριζα και τρεις υποψήφιοι της Ανταρσία. Κατόπιν -προφανώς- πολιτικής παρέμβασης, η αστυνομία κουκούλωσε το περιστατικό για να μην εκτεθεί ο βουλευτής του Σύριζα, ο γιος του και τα στελέχη της ακροαριστερής Ανταρσία, όλοι δηλαδή εκείνοι που με θράσος χιλίων πιθήκων χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως «παρακράτος».

Ο βουλευτής του Σύριζα επέλεξε να απαντήσει με τις γνωστές μαρξιστικές μπούρδες αλλά για την «ταμπακιέρα» κουβέντα! Πρόκειται για τον μνημονιακό πολιτικάντη ο οποίος προ μηνών δήλωνε σε συνέντευξή του πως «συναντά άτομα στο δρόμο που του λένε πως δεν τους ενδιαφέρει αν θα τους κόψει η κυβέρνηση επιπλέον 50 ή 100 ευρώ, αρκεί να κλείσουν τα κανάλια»!

Ερωτάται, λοιπόν, ο μνημονιακός «αγωνιστής» της αριστεράς: Ήταν ή δεν ήταν ο γιος του που προσήχθη στην Ασφάλεια Λιβαδειάς και αφέθηκε άρον-άρον ελεύθερος για να μην δημιουργηθεί πολιτικό ζήτημα;

ΥΓ. Προκαλώ τον μνημονιακό πολιτικάντη σε δημόσιο διάλογο, σε μέσο της αρεσκείας του. Εάν κάνει το κορόιδο, τον παραδίδω στη χλεύη του Βοιωτικού Λαού.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s