Έλαμψε η Αλήθεια της Χρυσής Αυγής! Δε μας σταματούν τα κλειστά μικρόφωνα και η σταλινική λογοκρισία – ΒΙΝΤΕΟ

2529867

Σε πανικό το σύστημα της διαφθοράς – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ο Λαϊκός Σύνδεσμος συνεχίζει τον Αγώνα μέχρι την συντριβή της κλεπτοκρατίας!

Πανικό και τριγμούς στο διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς προκάλεσε η ομιλία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι αποκαλύψεις του για τα ατιμώρητα εγκλήματα πολιτικών και καναλαρχών.

Ο Βούτσης αναγκάστηκε να κλείσει το μικρόφωνο του Ηλία Κασιδιάρη, για να μην ακουστούν Αλήθειες και συντριπτικά στοιχεία, που στέλνουν άμεσα στη φυλακή υπουργούς και πρωθυπουργούς.

Σε μία βουλή που λειτουργεί ως πλυντήριο σκανδάλων, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει Εναντίον Όλων την μάχη για την πολιτική κάθαρση και την σκληρή τιμωρία κάθε κλέφτη πολιτικού.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τα κακουργήματα των Στουρνάρα, Σαμαρά, Βενιζέλου και όλων των υπουργών οικονομικών και πρώην πρωθυπουργών από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα.

Ας σημειωθεί ότι το καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας επεβλήθη όταν ο βουλευτής μας πίεσε τον Βούτση να κατονομάσει τον πολιτικό παράγοντα (“αόρατο χέρι”) που αφαίρεσε τις 6 σελίδες για τις ποινικές ευθύνες Στουρνάρα από το πόρισμα της Εξεταστικής. Ο παράγοντας αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα!
πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s