16114356_1897283370504244_3317334324635145854_n

Εντύπωση προκάλεσε η νέα παρέμβαση την οποίαν επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Παιδεία. «Μα δεν υπάρχουν άλλα θέματα με τα οποία θα μπορούσαν και πρέπει να ασχοληθούν», αναρωτιέται ο χειμαζόμενος από την καταστροφική μνημονιακή μιζέρια, πολίτης. Και όμως. Οι «ανέμελοι» πολίτες θα έπρεπε να ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν. Γιατί ανέκαθεν η Παιδεία αποτελούσε (και αποτελεί) προνομιακό πεδίο προώθησης της εθνομηδενιστικής ατζέντας μέσω του ελεγχομένου από την κυβέρνηση εκπαιδευτικού συστήματος.

Βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝθΕΛ δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το κατρακύλισμα της Παιδείας. Πρώτα η ΝΔ και εν συνεχεία το ΠΑΣΟΚ, ασελγώντας στην Ελληνική Γλώσσα και την κληρονομιά των πατέρων μας, φρόντισαν να καταστρέψουν την παιδεία, μεγαλώνοντας γενιές αμόρφωτων κρετίνων. Όσο για τις τακτικές που ακολουθήθηκαν, ας θυμηθούμε την εν μια νυκτί μεταρρύθμιση του «Δεξιού» Γάλλη και την ΠΑΣΟΚική κατάργηση της σχολικής ποδιάς που έφερε την έκρηξη της κατανάλωσης «επώνυμων» ενδυμάτων από τις μικρές ηλικίες.

Δεν είναι να απορεί κανείς που χιλιάδες Ελληνόπουλα συνωστίζονται εμπρός και πίσω από το χαζοκούτι, για να γίνουν οι «επόμενες σταρ» στα παζάρια σαρκός των καναλαρχών της διαπλοκής και της διαφθοράς.

«Δεξιά» και «Αριστερά» ακολούθησαν την ίδια διεθνιστική, μαρξιστική και φιλελεύθερη εκπαιδευτική πολιτική, με στόχο την εξάλειψη της Ιστορικής μνήμης, των δεσμών αίματος και της φυλετικής ταυτότητας των Ελληνόπουλων. Καταργώντας την Συλλογική Μνήμη ήταν πλέον παιχνιδάκι η προέλαση των Καρανίκηδων  στην εξουσία, με τις ευλογίες των αμερικανών.

Οι απίθανες περσόνες «υπουργοί» Κουράκης, Φίλης, Αναγνωστοπούλου, Γαβρόγλου και Ζουράρης (ο εθνικο-ορθοδοξο-κομμουνιστής με το gay φιλί του τεράστιου μαύρου που δεν θα ξεχάσει ποτέ, κατά ομολογίαν του!) κρατούν στα χέρια τους την Ελληνική Παιδεία!

Ο πολιτισμικός ευνουχισμός που ξεκίνησε επί ΝΔ είχε άμεση επίπτωση στην ψυχή των Ελληνόπουλων, οδηγώντας στην ηδονοθηρία, στον ωχαδελφισμό, το «φάγωμεν και πίωμεν, αύριο γαρ αποθνήσκωμεν», την αποχαλίνωση των εγωισμών και την αλλοτρίωση.  Κατά την ρήση του Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημητρίου Μπαλάνου (1878–1959) «έχουμε ηγέτες κατώτερους των λαών πού κυβερνούν, δασκάλους υπολειπόμενους των μαθητών τους, και ποιμένες κατώτερους του ποιμνίου τους!».

Αποπροσανατολισμένη η Ελληνική Νεολαία χάνεται στο βάραθρο της καθημερινότητας, της νωθρότητας, της απελπισίας για το «εύκολο χρήμα» που δεν έρχεται όπως ερχόταν παλιά στις τσέπες των εκμαυλισμένων, παλιμπαιδιζόντων μπαμπάδων και μανάδων.

Λίγο πριν το τέλος του 2016, μια σειρά από εγκυκλίους που εξέδωσε το πάλαι ποτέ Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, νυν «Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων», αλλά στην πραγματικότητα Υπουργείο Αντεθνικής και Ανθελληνικής Παιδείας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η πρώτη Εγκύκλιος στην οποίαν θα αναφερθούμε έχει ως θέμα: «36ος Πανελλήνιος/64ος Πανευρωπαϊκός Μαθητικός Διαγωνισμός της Ευρωπαϊκής ημέρας σχολείων» με θέμα: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η παράδοση στην σύγχρονη εποχή».

Όπου βεβαίως «διαφορετικότητα» διαβάζετε λέξεις όπως «διαπολιτισμικότητα», «πρόσφυγες», «ενσωμάτωση» και βέβαια τους αναγκαίους μπαμπούλες «ξενοφοβία» και «ρατσισμός». Η δεύτερη Εγκύκλιος με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα αθλητικής παιδείας ‘Σέβομαι τη διαφορετικότητα-Γνωρίζω τον Αθλητισμό’ στο ΣΕΦ», αναφέρεται και πάλι στην «διαφορετικότητα» δηλαδή τον πολυπολιτισμικό απόπατο…

Η τρίτη Εγκύκλιος έχει ως θέμα: «Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση – ActionAid 2017». Όπου «Action Aid” διαβάστε φαμίλια Κούλη! Νέα, δηλαδή, εμπλοκή της ανθελληνικής ψευτοδεξιάς με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με σκοπό τον εκμαυλισμό των Ελληνόπουλων. Παλιά τους τέχνη κόσκινο! Η «παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την εκπαίδευση» θα πραγματοποιηθεί ολόκληρο τον Μάρτιο και τα σχολεία θα συμμετέχουν τραγουδώντας ένα πρωτότυπο τραγούδι,  με θέμα «Ένα τραγούδι, πολλά σχολεία, ένας κόσμος!»

Και επειδή «ενός κακού μύρια έπονται», και η αδράνεια των ελλήνων γονέων θεωρείται κεκτημένο των εξουσιαστών, θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία και «Θεματική εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ζητήματα διατροφής, εθισμού-εξαρτήσεων και έμφυλων ταυτοτήτων», όπου ο Θανασάκης θα μάθει να αγαπάει τον Νικολάκη, αφού αυτά διατάσσει η εφαρμογή (και στην Ελλάδα) της «θεωρίας του Φύλου» δηλαδή της διάκρισης των φύλων όχι σε κατά φύσιν Άρρεν και Θήλυ αλλά σε «Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο».

Ετοιμαστείτε λοιπόν για θεματικές ενότητες όπως «Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα», «Φύλο, Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα», «Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία» και «Ομοφοβία και Τρανφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο».

Πρόκειται προφανώς για την υποχρεωτική πλέον προώθηση του κιναιδισμού στην Νεολαία. Ένας σίγουρος τρόπος να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο ήδη αποφεύγων την τεκνογονία ελληνικός πληθυσμός.

Εναπόκειται στους Έλληνες γονείς να βγουν από την αγελαία απάθεια και την εγωιστική μελαγχολία και να ασχοληθούν με την εκπαίδευση των παιδιών τους. Κι ας συνδράμουν εκείνους που αποδεδειγμένα και διαχρονικά ξέρουν και μπορούν να φυλάττουν Θερμοπύλες, και όχι βεβαίως τύπους σαν τον Φλαμπουράρη ο οποίος δήλωσε με την σταλινική θρασύτητα από την οποία εμφορείται το κόμμα του, αναφορικά με την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής κατόπιν αιτήσεως των γονέων στο Πέραμα «οι γονείς να μην  δηλητηριάζουν την ψυχή των παιδιών». Όποιος νομίζει ότι έχει δικαίωμα στις ψυχές των Ελληνόπουλων λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο ζωοδότης Θεός, Αυτός που έταξε τους Έλληνες στην Ελληνική Γη.

(Φ. 184)