Σπάμε το κλίμα τρομοκρατίας: Τα Εθνικά Λάβαρα κυμάτισαν περήφανα στην Άμφισσα! Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Άμφισσας. Ένας συρφετός 20 απόβλητων της σοβιετίας στάθηκε αδύνατο να αποτρέψει την προγραμματισμένη εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν δεκάδες συμπατριώτες μας.

Στελέχη και βουλευτές του Κινήματος έδωσαν το παρόν, καλώντας τον Ελληνικό Λαό να αντισταθεί μέσω της Χρυσής Αυγής στον αφελληνισμό της Πατρίδος μας, αφελληνισμός που συντελείται μέσω των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Οι συναγωνιστές Σταύρος Κρίκος και Θεόδωρος Κουδούνας, καθώς και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης, Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας και Εύβοιας Νίκος Μίχος, κατέστησαν σαφές στους παρευρισκόμενους πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να θέσει τέρμα στο καταστροφικό έργο τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ, προς όφελος της Πατρίδος και του Λαού μας. Την εκδήλωση συντόνιζε ο συναγωνιστής Χρήστος Μπακαλιός από τον πυρήνα Άμφισσας.

Η αξιόλογη πρωτοβουλία των συναγωνιστών της Φωκίδος έλαβε τέλος με άπαντες σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, διατρανώνοντας την ακλόνητη θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών να αγωνιστούν με πίστη και πείσμα ενάντια σε κάθε εμπόδιο, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s