Η ΕΡΤ υποστηρίζει τους παρακρατικούς: “Πολίτες” χαρακτήρισε τους αναρχοκομμουνιστές που επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βέροια – ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΡΤ υποστηρίζει τους παρακρατικούς: “Πολίτες” χαρακτήρισε τους αναρχοκομμουνιστές που επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βέροια - ΒΙΝΤΕΟ

150 μισθαρνά όργανα του παρακράτους με την συνοδεία και διακριτική επίβλεψη της αστυνομίας επιτέθηκαν τα ξημερώματα στα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βέροια, λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια, και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Φυσικά δεν κατάφεραν τίποτα, καθώς λίγο μετά οι Συναγωνιστές αποκατέστησαν τις ζημιές και τα εγκαίνια αυτού του νέου κάστρου του Εθνικισμού πραγματοποιήθηκαν κανονικά και με την συμμετοχή εκατοντάδων Εθνικιστών.

Η ΕΡΤ στο ρεπορτάζ της όμως για τα εν λόγω επεισόδια πώς χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους ποινικούς παρακρατικούς; Απλά… πολίτες!

Είναι λογικό και επόμενο από την στιγμή που η Αστυνομία κατόπιν των γνωστών εντολέων δεν προχωρά σε ΚΑΜΙΑ προσαγωγή ή σύλληψη οι αναρχοκομμουνιστές που προκαλούν ζημιές, απειλούν, επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και διοργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις να χαρακτηρίζονται από την κρατική ΕΡΤ ως “πολίτες”!

Αυτή είναι η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η ισονομία και η πολυφωνία στην Ελλάδα του Μνημονίου!

Δείτε το εξοργιστικό “αντικειμενικό” ρεπορτάζ:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s