ΣΧΕΔΙΟ «ΡΙΦΙΦΙ» ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ…

stiki_pasok__article

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από την… μεγάλη επιστροφή Jeffrey (ο οποίος όμως είναι εξωκοινοβουλευτικός), η –μαθημένη σε τέτοια- κλεφτο-πασοκαρία έχει στα σκαριά σχέδιο «ριφιφί» για κλοπή της τρίτης θέσης από την Χρυσή Αυγή, ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση προσέγγισης των βουλευτών που έχουν αποχωρίσει από το Ποτάμι και το Λεβέντικο – κι ενός που είναι έτοιμος να αποχωρίσει από το Ποτάμι. Πράγματι, αν προσχωρήσουν όλοι αυτοί στο κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, τότε αυτό θα έχει περισσότερους βουλευτές από την Χρυσή Αυγή κι έτσι θα γίνει αίφνης… τρίτο κόμμα!!!

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε πως στο κόλπο είναι και η νουδούλα, καθώς ο Κούλης αποτρέπει τους ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές να προσχωρήσουν στο κόμμα του, στέλνοντάς τους στην πασοκαρία, με το επιχείρημα, ότι «δεν τρέχει τίποτα, το ίδιο μαγαζί είμαστε και μαζί θα κυβερνήσουμε μετά από τις εκλογές, Πηγαίνετε εκεί γιατί υπάρχει περισσότερη ανάγκη».

Βέβαια, αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, η πασοκαρία έρχεται δεύτερη και… καταϊδρωμένη. Καθότι, μόλις συστάθηκε το απόκομμα των Λαφαζανίστας, βρέθηκε με 25 βουλευτές και μοστράριζε για τρίτο κόμμα. Μέχρι που έγιναν οι εκλογές και από τότε οι Λαφαζαναίοι βλέπουν τη βουλή με το… κιάλι. Λέτε να πάθει καμμιά τέτοια νίλα και η κλεφτοπασοκαρία;

(ΥΓ): Πάντως, στις επόμενες εκλογές, το… όνειρο του συνταγματικού τόξου –να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα- θα πραγματοποιηθεί στα σίγουρα. Δεν θα είναι τρίτο, θα είναι δεύτερο!

πηγή

Advertisements