Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Κανένας προδοτικός συμβιβασμός για την Κύπρο – ΒΙΝΤΕΟ

??d?? ????ò????U üDS ????U UC?(EUROKINISSI/E?I???Q?U)

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=7BSFvuUYEYc

 

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά τον αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης από τις συνομιλίες για το Κυπριακό, καταγγέλλοντας παράλληλα τον πρωθυπουργό Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών, Κοτζιά ότι προωθούν τα ενδοτικά σχέδια Αναστασιάδη για “λύση” Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

 

Τόνισε πως μόνο το Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου, το ΕΛΑΜ διατηρεί σθεναρή πατριωτική στάση και εκτίμησε πως οι Κύπριοι δεν θα επιτρέψουν να περάσει αυτή η νέα προδοσία.

 

Επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραμένει υποτακτική απέναντι στους τοκογλύφους δανειστές και έχει αποδείξει πως δεν διαθέτει την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε κάθαρση, καθώς οι λίστες φοροδιαφυγής παραμένουν στα συρτάρια.

 

Σημείωσε ακόμη ότι με την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει και ότι πρέπει οπωσδήποτε να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές και να δοθούν κίνητρα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

 

Τέλος, ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση, καμία διεργασία για οποιαδήποτε συνεργασία με ανθρώπους που στήριξαν το Μνημόνιο.

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας“!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sto-kontra-channel-kanenas-prodotikos-sumbibasmos-gia-t#ixzz4ULvuCRhd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.