Η “απαγορευμένη” ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που έκοψε η ΕΡΤ του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

??d?? ????ò????U üDS ????U UC?(EUROKINISSI/E?I???Q?U)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η ομιλία του οποίου για πρώτη φορά στα χρονικά δεν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Χωρίς καμιά αιτιολόγηση και κατά παράβαση του Συντάγματος και της αρχής της ισονομίας και της πολυφωνίας η ΕΡΤ αρνήθηκε να προβάλλει την ομιλία του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ό,τι και να κάνουν εις βάρος μας, οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν και στο τέλος θα νικήσουν. Αυτήν την ψευτοδημοκρατία στο τελευταίο σοβιέτ του κόσμου η Χρυσή Αυγή θα την νικήσει! Παρά την παράνομη φίμωση και τον αποκλεισμό οι Έλληνες Εθνικιστές θα στείλουν παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.

Παράλληλα, απάντησε για την δήθεν σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η απαγόρευση μετάδοσης της ομιλίας από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ είναι η καλύτερη απάντηση στους πληρωμένους συκοφάντες της ΝΔ.

Επεσήμανε ακόμη ότι αυτοί που μιλούν για σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, οι Νεοδημοκράτες δηλαδή, είναι αυτοί που ψήφισαν μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το τρίτο αριστερό Μνημόνιο, την ανέγερση ισλαμικού τεμένους, τον “αντιρατσιστικό” νόμο και το “σύμφωνο συμβίωσης”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ψήφισμα της δεύτερης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, στο οποίο τονίζεται η ανάγκη θεσμοθέτησης ενός ελληνικού “Casus belli” ενάντια στην τουρκική προκλητικότητα.

Παράλληλα, τονίζεται με έμφαση η αδιαπραγμάτευτη στάση των Ελλήνων Εθνικιστών για κανένα συμβιβασμό για την Μακεδονία μας και το Κυπριακό.

Τονίστηκε πως μόνη λύση για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο συνιστά εθνική απειλή, είναι ο νόμος που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την πάταξη του φαινομένου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε λέγοντας πως “οι Εθνικιστές θα σπάσουν την συνωμοσία της σιωπής, όσο απαγορεύουν την Χρυσή Αυγή, εκείνη θα δυναμώνει και θα συνεχίσει απροσκύνητα τον Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες”. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.