Εφημερίδα «Το Βήμα»: Ο Σύριζα κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από την Χρυσή Αυγή!

Εφημερίδα «Το Βήμα»: Ο Σύριζα κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από την Χρυσή Αυγή!

Μπορεί στις δημοσκοπήσεις να πετσοκόβονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, όμως οι επιτελάρχες των κομμάτων, των φυλλάδων και των καναλιών γνωρίζουν τα πραγματικά ποσοστά και η ανησυχία τους αποτυπώνεται τόσο στις κινήσεις συκοφάντησης ή ακόμα και προβοκάτσιας κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και στα γεμάτα ανησυχία άρθρα τους.

Σε άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», στην ηλεκτρονική έκδοση, υπάρχει σαφέστατη προειδοποίηση προς τον Τσίπρα για την διάσωση της αριστεράς.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος Γιάννης Μαγκριώτης, αναφέρει: «Ο ειδικός στις δημοσκοπήσεις Υπουργός Επικρατείας, άνευ χαρτοφυλακίου Βερναρδάκης, πιστεύω έχει ήδη πει στον Πρωθυπουργό, ότι κινδυνεύει να είναι κάτω και από την Χρυσή Αυγή, ειδικά μετά την αποστολή στο Καστελόριζο».

Βεβαίως ο αρθρογράφος του Βήματος αναφέρεται σε προφανώς μυστικά δημοσκοπικά ευρήματα, τα οποία γνωρίζει αυτός και ο Βερναρδάκης (ως ειδικός) και δεν έχουν φτάσει στην κοινή γνώμη. Έτσι προτρέπει τον Τσίπρα να πάει άμεσα σε εκλογές και να «φορτώσει τα μέτρα στην επόμενη κυβέρνηση, ποντάροντας στην δεξιά παρένθεση, παρά να δει τον ΣΥΡΙΖΑ να διαλύεται».

Φυσικά, μιας και μιλάμε για τον ΔΟΛ, η «ανησυχία» για την αριστερά δεν είναι άδολη. Αυτό που έχουν κατά νου στον ΔΟΛ είναι ότι άμα η Χρυσή Αυγή βρεθεί αξιωματική αντιπολίτευση, αυτό θα σημάνει και το τέλος της Νέας Δημοκρατίας, αφού θα πραγματοποιηθεί μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων της προς τη Χρυσή Αυγή.

Εμείς απλώς θα πούμε προς τους ανησυχούντες «δημοκράτες» και νεοδημοκράτες ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Διαβάστε επίσης: Πανικός στα «Νέα»: Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες είναι δεδομένη – Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο νικητής των εκλογών!

Bankingnews: Πλεονέκτημα της Χρυσής Αυγής έναντι του Σύριζα για την δεύτερη θέση στην Βουλή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s