Ομολογία από τα παπαγαλάκια του Σαμαρά ότι με παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

 

Ομολογία από τα παπαγαλάκια του Σαμαρά ότι με παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Σαμαρά, απελπισμένα από την ουσιαστικά πολιτική αποστρατεία του «ευεργέτη» τους, δεν παραλείπουν ορισμένες φορές να βγάζουν την πίκρα και την χολή τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το κάνουν, μάλιστα, με τέτοιον τρόπο ώστε να βγάζουν ειδήσεις σχετικά με το σκηνικό της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας που έστησε το αφεντικό τους σε βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Έτσι, λοιπόν, αναφερόμενοι στην επίσκεψη των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα ακριτικά νησιά γράφουν, για την κυβερνητική στάση απέναντι σ΄αυτή την επίσκεψη ότι «…δεν αισθάνονται την παραμικρή ντροπή; Ξέχασαν την Χρυσή Αυγή ή τα έχουν βρει μαζί τους και μπορεί να τους δούμε να συγκυβερνούνε; Δεν ντρέπονται; Ο Σαμαράς τους έβαλε στη φυλακή και ο Τσίπρας τους κάνει συγκυβερνήτες…».

Στα περί συγκυβέρνησης, τα παπαγαλάκια του Σαμαρά θα έπρεπε να θυμούνται ότι το αφεντικό τους ήταν αυτό το οποίο συγκυβέρνησε με τον (δήθεν) μεγάλο εχθρό της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ. Τόσο αρμονικά, μάλιστα, ώστε να χαρακτηρίζει τον Βενιζέλο ως «εταίρο πλήρους ευθύνης».

Επίσης, αν κάνουν λίγη υπομονή, είναι πολύ πιθανόν να δουν τον νέο αρχηγό της ΝΔ να συγκυβερνά (σε όχι πολύ μακρινό χρονικό διάστημα) με τον ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια του μεγάλου συνασπισμού» που επιθυμούν οι δανειστές. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η παραδοχή που κάνουν τα παπαγαλάκια ότι «ο Σαμαράς τους έβαλε στη φυλακή», αποδεχόμενοι δηλαδή ότι δεν ήταν η Δικαιοσύνη αυτή που φυλάκισε την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά το αφεντικό τους.

Άλλη μια απόδειξη (και μάλιστα εκ των έσω) για τον βρώμικο πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε ο πολιτικός απατεώνας και ασύλληπτα ανήθικος Σαμαράς στην διοργάνωση της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Διαβάστε επίσης: Αμετανόητος ο αρχισκευωρός Σαμαράς: Ποια δικαιοσύνη; Εγώ έβαλα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.