Πάρτε πoλυπολιτισμό!

imagehandler

Μην ξανακούσω να αποκαλέσετε Αλβανούς και Μαύρους εγκληματίες!

Μην είστε ρατσιστές!

 

145 άτομα ήσαν τα μέλη του κυκλώματος κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και η οποία εξαρθρώθηκε στις 26-11-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πλατεία Βικτωρίας, Προπύλαια, Νομική Σχολή Αθηνών και Πλατεία Κάνιγγος ήταν οι πλέον κερδοφόρες «πιάτσες» των διακινητών, οι οποίοι περίμεναν τα θύματα τους με τα σακουλάκια της κοκαΐνης,ηρωίνης και ινδικής κάνναβης στο στόμα τους.

Το κύκλωμα εισήγαγε τις μεγαλύτερες ποσότητες των ναρκωτικών από την Αλβανία ενώ είχε προχωρήσει και στη καλλιέργεια χασισοφυτείας στο Άνω Σούλι Μαραθώνα.  Τα ναρκωτικά φυλάσσονταν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα από τη φυλακή, Αλβανός κακοποιός αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης… έκανε το παιχνίδι σε συνεργασία με ένα ακόμη πρόσωπο, επίσης «τρόφιμο» σωφρονιστικού καταστήματος. Μάλιστα, οι δουλειές τους πήγαιναν τόσο καλά που σχεδίαζαν να επεκτείνουν το εμπόριο των παράνομων ουσιών κάνοντας εισαγωγή ναρκωτικών μέσα στη φυλακή.

Ενας κι ένας ήσαν οι συνέταιροι της επιχείρησης.

Αλβανοί, Νιγηριανοί, Σομαλοί, Τανζανοί, Σενεγαλέζοι, Κογκολέζοι, Γκανέζοι, Ρουαντέζοι, Βουλγάρα και Ρουμάνες που ήρθαν να μας “εμπλουτίσουν πολυπολιτισμικά”. Ως και από την Μπουργκίνα Φάσο και την Σιέρα Λεόνε έκαναν “την τιμή” στην Ελλάδα να την “προτιμήσουν” για να πουλήσουν αποχαύνωση και θάνατο στα παιδιά της. Μέλη και 10 Ελληνες. Που δεν θα πήγαιναν πουθενά αν δεν υπήρχαν οι δεκάδες αδίστακτοι εγκληματίες από χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.

Δείτε τους ευγενείς αυτούς “πρόσφυγες” και “μετανάστες” εδώ.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.