Κόρη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ε.Ε. το νέο θύμα του πολυπολιτισμού

maria-ladenburger

Μια 19χρονη κοπέλα από την Γερμανία είναι το νέο θύμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που μας ετοιμάζουν τα τρωκτικά των Βρυξελλών. Επειδή όμως η Φύση απαιτεί σεβασμό, η Δικαιοσύνη έκρουσε τον κώδωνα με τον πλέον ηχηρό τρόπο.

Η Μαρία Ladenburger, ήταν κόρη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου της ΕΕ. Επέστρεφε από ένα πάρτι στην πανεπιστημιούπολη του Freiburg στην Γερμανία, όταν δέχθηκε επίθεση σε ένα μονοπάτι για ποδηλάτες. Την βίασαν, την έπνιξαν και στην συνέχεια βρέθηκε το σώμα της στον ποταμό Dreisam.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου, αλλά οι λεπτομέρειες κυκλοφόρησαν μόλις τώρα, μετά από την σύλληψη του βιαστή και δολοφόνου της την Παρασκευή.

Ο ύποπτος, ένας Αφγανός μετανάστης, συνελήφθη όταν η αστυνομία ανακάλυψε το DNA του σε ένα μαντήλι κοντά στο μονοπάτι, το οποίο φέρεται να ανήκε στη Μαρία. Βρήκαν επίσης μια τούφα από τα μαλλιά της σε ένα κοντινό θάμνο με βατόμουρα.

Συνελήφθη ένας Αφγανός 17 ετών, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση και θα δικαστεί τον επόμενο χρόνο.

Ο Αφγανός  μετανάστης έφθασε στην Γερμανία το περασμένο έτος ως ασυνόδευτος ανήλικος  και ζούσε με μια τοπική οικογένεια στην πόλη.

ob_546a01_3w596qhighc0-bild-e1480784459690

Η κ Ladenburger φέρεται να εργάστηκε στον ελεύθερο χρόνο της, βοηθώντας στα σπίτια των προσφύγων στο Φράιμπουργκ. Αλλά δεν είναι σαφές κατά πόσον συνάντησε τον δολοφόνο της πριν την σκοτώσει.

Ο πατέρας του νεκρού κοριτσιού είναι ο Δρ Clemens Ladenburger, δικηγόρος ο οποίος είναι το δεξί χέρι του νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ….Ο πατέρας ζήτησε οι δωρεές στην μνήμη της κόρης του να κατατεθούν υπέρ του Μπανγκλαντές…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.