Η Φωνή της Αλήθειας (φ.177)

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

H εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ από την έκδοσή της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα και προτείνει με άρθρα και συνεντεύξεις, συγκεκριμένες λύσεις πάνω στις ιδεολογικές γραμμές του Ελληνικού Εθνικισμού. Σε αυτό το φύλλο αναδεικνύουμε το τρίπτυχο της πραγματικής κρίσης που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας: Λαθρομετανάστευση- Υπογεννητικότητα-Τουρκική επιβουλή, και τα τρία αλληλένδετα και καταστροφικά (σελ. 3, 12, 14, 18).
Στην σελίδα 13 φιλοξενούμε συνέντευξη της Φλαμανδής Γερουσιαστού κας Anke Van Dermeersch η οποία επισκέφθηκε την Αθήνα και τα νησιά τους Αιγαίου που υφίστανται την λαθρομεταναστευτική εισβολή, μαζί με ομοεθνείς συναδέλφους της του Ευρωκοινοβουλίου και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι οπτικές και οι διαπιστώσεις του αγώνα που διεξάγεται στην δική της Πατρίδα είναι ενδιαφέρουσες και ενδεικτικές των μεθόδων που μετέρχονται οι Παγκοσμιοποιητές, αλλά και τα Εθνικιστικά Κινήματα, από την μεριά τους, προκειμένου να υπερασπιστούν τα Έθνη τους.
Μένοντας στον διεθνή χώρο, αποκαλύπτουμε την ταυτότητα του επόμενου υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας (σελ.10). Ο νεοεκλεγής υποψήφιος της «Δεξιάς» για την Γαλλική Προεδρεία, συμμετέχει το Σαββατοκύριακο αυτό σε συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στο Λονδίνο. Είναι παράδοξο ότι υπουργός του θα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Λέσχης; Μια ακόμη απόδειξη ότι οι οικονομικές παγκοσμιοποιητικές ολιγαρχίες αισθάνονται τόσον ασφαλείς και βέβαιες για την πρόοδο του εγχειρήματός τους που βάζουν στην άκρη τις μαριονέτες τους και παίρνουν οι ίδιοι στα χέρια τους την υλοποίηση της τελικής πράξης του δράματος.
Στο εσωτερικό μέτωπο, τα θύματα της πολιτικής των μνημονίων αυξάνονται. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο των τοκογλύφων, ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοί τους.
Όπως δημοσιεύουμε σήμερα στο ΕΜΠΡΟΣ, οι υπάλληλοι των τραπεζών θα είναι το επόμενο «target group» των μνημονιακών μέτρων μαζί με τα συνήθη θύματα, τους χαμηλοσυνταξιούχους (σελ. 9, 22).
Η πρόσφατη χειμερινή κακοκαιρία έδειξε για άλλη μια φορά ότι η συστηματική διαστροφή της Αλήθειας είναι χαρακτηριστικό της προπαγανδιστικής τακτικής των ημερών. Οι δικολάβοι της πολιτικής ορθότητας παρουσίασαν ως σωτήρες και φιλανθρώπους τους διακινητές των λαθραίων μεταναστών-εισβολέων της Πατρίδας μας, που ανησυχούν, τάχα, για την κατάστασή τους στην χειμερινή Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, οι αληθινοί ανθρωπιστές είναι οι Εθνικιστές που υποστηρίζουν την επιστροφή των παράνομων μεταναστών, που εξυπηρετούν τις στοχεύσεις τουρκίας και αλβανίας (σελ. 8-9).
Ο πραγματικός ανθρωπισμός είναι οι άνθρωποι αυτοί να επιστρέψουν στα σπίτια τους, σε συνθήκες και τρόπους ζωής που τους είναι γνωστοί και μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, είτε είναι οι καιρικές συνθήκες είτε οι εμφύλιοι πόλεμοι είτε η υπεράσπιση των Πατρίδων τους από ξένες επιβουλές, αντί να εγκαθίστανται από τους τροπικούς στην αλπική Ευρώπη, την Σουηδία ή τα χιόνια του Ολύμπου.
Σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, και μεσούσης (θεωρητικά) της αξιολογήσεως, καθώς η υπουργός Φωτίου δήλωσε εδώ και μία εβδομάδα πως έχει ήδη κλείσει, η μοναδική λύση είναι η πλήρης αλλαγή της αντιλήψεως του φορολογικού συστήματος.
Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να μεταχειρίζεται τους πολίτες τα νοικοκυριά ως επιχειρήσεις με βιβλία εσόδων-εξόδων, να συλλαμβάνει τους φοροφυγάδες (εφόσον έχει το θάρρος και μπορεί…) και να μην τιμωρεί συλλήβδην τον Ελληνικό Λαό θεωρώντας όλους εκ προοιμίου απατεώνες.
Στο πολιτικό πεδίο, με την Χρυσή Αυγή σταθερά τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις, η προοπτική για τον κ. Τσίπρα είναι μια έντιμη αποχώρηση. Αυτή θα ανέκοπτε την κατάρρευση του συριζαίικου μορφώματος και θα σταθεροποιούσε τα ποσοστά της ΝΔ ώστε να μην κατρακυλήσει το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση. Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε την Χρυσή Αυγή στην δεύτερη θέση και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, και αυτό, το σύστημα δεν το θέλει, και θα επιχειρήσει να το αποφύγει οπωσδήποτε, όπως φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις Στουρναρα. Μια οικουμενική κυβέρνηση με Αξιωματική Αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανώς η «επόμενη μέρα» στο πολιτικό σκηνικό. Δυστυχώς, οι μηχανορράφοι Αθηνών-Βερολίνου και Ουάσιγκτον, θα πρέπει να προσθέσουν στους υπολογισμούς τους και τον παράγοντα Άγκυρα…

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(ΕΜΠΡΟΣ, φ.177)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.