Η Χρυσή Αυγή για τις εξελίξεις στο Κυπριακό: ΟΧΙ σε κάθε σχέδιο υποδούλωσης του Κυπριακού Ελληνισμού και νομιμοποίησης της βάρβαρης τουρκικής κατοχής

Η Χρυσή Αυγή για τις εξελίξεις στο Κυπριακό: ΟΧΙ σε κάθε σχέδιο υποδούλωσης του Κυπριακού Ελληνισμού και νομιμοποίησης της βάρβαρης τουρκικής κατοχής

Καμία λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Το Κυπριακό αποτελεί πρόβλημα παράνομης εισβολής και κατοχής. Αναγκαία συνθήκη για οποιαδήποτε συμφωνία είναι να φύγει από την Κύπρο και ο τελευταίος τούρκος εισβολέας.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής η εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου, που μέσω των εφαπτόμενων Αποκλειστικών Ζωνών της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας θα οδηγήσει σε de facto Ένωση του ελεύθερου τμήματος της νήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Η άθλια τακτική Αναστασιάδη και η πρόθεσή του να επαναφέρει ένα κακέκτυπο του εθνομηδενιστικού σχεδίου Ανάν βρίσκει τους Έλληνες Πατριώτες της Κύπρου μας και της κυρίως Ελλάδος ενωμένους και έτοιμους να αντισταθούν.

Η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο βροντοφωνάζουν ξανά το υπερήφανο ΟΧΙ του ιστορικού δημοψηφίσματος της 24ης Απριλίου του 2004 ως απάντηση σε κάθε σχέδιο υποδούλωσης του Κυπριακού Ελληνισμού και νομιμοποίησης της βάρβαρης τουρκικής κατοχής.

πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s