Η Λέσβος βροντοφώναξε: ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή! ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στους Πύργους Θέρμης εκατοντάδες κάτοικοι της Λέσβου βροντοφώναξαν ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση.

Όπως και χθες στην Χίο, έτσι και σήμερα στην Λέσβο μια δράκα γραφικών παρακρατικών “αλληλέγγυων” επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Πήραν όμως την απάντηση που τους αρμόζει από τους εκατοντάδες Πατριώτες που κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση.

Αρχικά, ο βουλευτής Φίλιπ Ντεβίντερ από το Φλαμανδικό Συμφέρον (Vlaams Belang) επανέλαβε την συμπαράσταση του στον λαό της Λέσβου που περνά τα πάνδεινα από τότε που ξεκίνησαν οι ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τόνισε η πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό όλων των υπερήφανων αντιστεκόμενων Ελλήνων.

Τέλος, ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε τις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, προτάσεις οι οποίες έχουν κατατεθεί και με σχέδιο νόμου στην Βουλή.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Βελγίδα Γερουσιαστής με το Vlaams Belang, Anke Van Dermeersch.

Η μαζική και δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.

Δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ: 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s