Ηχηρή απάντηση των Ελλήνων στην τρομοκρατία των παρακρατικών: Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής παρά τις αντισυγκεντρώσεις – Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή στην Τ.Ο. Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παρουσία βουλευτών, στελεχών και πλήθους υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

Παρά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις που έγιναν παρουσία βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και το αστυνοκρατούμενο κλίμα, δεν έγινε δυνατό να εμποδιστεί η αθρόα προσέλευση των απλών πολιτών.

Στα κατάμεστα γραφεία, ο Γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Αλατζάς Ελευθέριος, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους κάνοντας σαφές ότι παρά το κλίμα τρομοκρατίας που δεχόμαστε από τα παρακρατικά σκουπίδια είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα μας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Βοιωτίας Καρακώστας Ευάγγελος, ο οποίος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα της νεολαίας . Επίσης διαβεβαίωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι η Θράκη θα μείνει Ελληνική όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Πέλλας Σαχινίδης Ιωάννης, ο οποίος έκανε λόγο για τα δικά μας σύνορα της καρδιάς μας που φτάνουν στην βόρεια Ήπειρο, στην ανατολική Ρωμανία, στον Πόντο, στην Ιωνία και στα βάθη της Καππαδοκίας στην Κόκκινη Μηλιά.

Ακολούθως επόμενη ομιλήτρια στο βήμα ήταν η Συναγωνίστρια και Βουλευτής Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχου, η οποία ζήτησε μεγαλύτερη κινητοποίηση από τις γυναίκες της Θράκης ώστε να συμβάλλουν στον αγώνα για το κλείσιμο του τούρκικου προξενείου.

Επόμενος ομιλητής ο Συναγωνιστής και μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος έκανε λόγο για την παράνομη λειτουργία του τουρκικού προξενείου και την συμβολή του στην διάλυση του εθνικού ιστού.

Τελευταίος και κεντρικός ομιλητής, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β΄ Πειραιά Λαγός Ιωάννης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία, από όλους αυτούς που προβάλλουν αντίσταση, σε ένα κατεστημένο τόσο σάπιο, δίχως κανένα υλικό συμφέρον με μοναδικό κέρδος την αξιοπρέπειά τους.

Το αίμα των δύο Συναγωνιστών, που έχει ποτίσει το δέντρο του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής, μας καθιστά υπεύθυνους για την συνέχιση του αγώνα μας. Στην συνέχεια τόνισε ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε απέναντι στο τουρκικό παρακράτος που τόσα χρόνια λειτουργούσε με την ανοχή του Ελληνικού κράτους. Σε μια εποχή ραγιάδων εμείς σηκώνουμε την Ελληνική σημαία και δηλώνουμε ότι η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική και Ελεύθερη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι συναγωνιστές κατευθύνθηκαν στα μπαλκόνια των γραφείων, και σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, στέλνοντας βροντερό μήνυμα, σε όλους τους ανθέλληνες ότι η καρδιά του της Χρυσής Αυγής, χτυπάει στη Θράκη και δεν θα επιτρέψουν σε κανένα τουρκικό προξενείο να υλοποιήσει τα επεκτατικά σχέδια του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hchhrh-apanthsh-twn-ellhnwn-sthn-tromokratia-twn-parakratikwn-katamesta-ta#ixzz4PJi77QwC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s