ΕΓΕΡΘΗΤΙ: Αρνούμαι τον εθισμό στην φτώχεια

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Oυρές Ελλήνων για τέσσερις γκοφρέτες. Νεoεποχίτικο μάρκετιγκ με όχημα την φιλανθρωπία, στην πλάτη της απελπισίας, και του φόβου της ανέχειας. Κοινωνική ευαισθησία από επιχειρηματίες, πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχτισαν καριέρες και πλούτο αμύθητο με τρομολαγνία, κιτρινισμό και συκοφαντίες, θεατρινισμούς για τις κάμερες, δείπνα στην Ράτκα και λουλουδοπόλεμο στον Ρέμο.

Αυτοί που έχουν ρίξει «μαύρο» στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, διαμαρτύρονται για το «μαύρο» στα κανάλια τους. Οι κυβερνητικοί κόπτονται πως αν δεν γίνει το δικό τους με τις τηλεοπτικές άδειες, θα πεθάνουν από το κρύο αυτοί που έπαιρναν το επίδομα θέρμανσης (και τους το έκοψαν υπακούοντας στους τοκογλύφους δανειστές τους) και δεν θα γίνονται συσσίτια για τα Ελληνόπαιδα που πεινάνε. Οι ευρωλιγούρηδες μηρυκάζουν πως αν έχουμε δικό μας νόμισμα, θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Και πως η εθνική μας ανεξαρτησία είναι λιγότερο σημαντική και απαραίτητη για την ζωή μας από την τιμή του καπουτσίνο και του κονκασέ.

Ε, λοιπόν, αποβλήματα της Αριστεράς διακυβέρνησης και της Δεξιάς διαχείρισης. Μνημόσυνα στην Ελλάδα που σκοτώνετε, δεν θα κάνουμε μαζί σας. Τον οίκτο των κλεφτών και των κλεπταποδόχων, δεν τον θέλουμε! Ελεημοσύνες με τους κόπους μας δεν δεχόμαστε! Δεν απλώνουμε το χέρι στην λύπηση των άψυχων χαρτογιακάδων των Βρυξελλών, ούτε των βουλιμικών κυριών Βορείων Προαστείων που σκουπίζουν το δάκρυ που κυλά στα φιλανθρωπικά ντινέ τους. Δεν θέλουμε άλλα «πιστεύω ότι», «κατά την γνώμη μου», και «πρέπει να».

Δεν θέλουμε να περιμένουμε το τζόκερ των 11 εκατομμυρίων για να πιστέψουμε στο Αύριο. Οι μισθοί και τα επιδόματα που απολαμβάνουν οι Έλληνες, είναι κόποι των γονιών μας και των παππούδων μας, πληρωμένα από τον ίδιο τον ασφαλισμένο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο. Δεν θα μας βάλει η μαφία σας να σκοτωθούμε πάλι μεταξύ μας, φτωχοί και υπόφτωχοι. Αρνούμαστε να σας πιστέψουμε, να σκεφτούμε και να ενεργήσουμε όπως θέλετε εσείς. Η διαταραγμένη σκέψη των εξουσιαστών όλων των βαθμίδων, είναι ολοφάνερη από τους πανηγυρισμούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που ανακοίνωσε πως «Στο νέο ΕΣΠΑ εντάσσονται τρεις δομές αστέγων και επτά δομές παροχής βασικών αγαθών, συνολικού κόστους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ».

Σε ποιο σκαλοπάτι παρακμής βρίσκεται ένα κράτος που κοκορεύεται γιατί επιδοτεί την ελεημοσύνη στους πολίτες που το τρέφουν; Η δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι να συμπονά και να ελεεί τον Λαό που κατέστρεψε, αλλά να παρέχει στον Λαό τις προϋποθέσεις ασφάλειας και στήριξης για Δημιουργία και Πρόοδο. Με όρους «να μην ανεβεί η Δεξιά» και «να καταλάβει η Αριστερά ότι έχασε», με όρους ποδοσφαίρου παιδαριώδεις, την ώρα που Αριστεροί και Δεξιοί σε συμφωνία τινάζουν την Ελλάδα στον αέρα, δεν δημιουργούνται αυτές οι προϋποθέσεις. Δεν μπορείτε, Αριστεροί και Δεξιοί, και σύντομα θα είστε Παρελθόν.

Εμείς οι Εθνικιστές αρνούμαστε τον εθισμό στην φτώχεια. Αρνούμαστε την υποκριτική ελεημοσύνη των ΜΚΟ, την καταρράκωση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων. Τι θα βάλουμε στην θέση της εξάρτησης από ξένες και παρακρατικές δομές και συστήματα χειραγώγησης; Ας αποφασίσουμε, Έλληνες, λοιπόν, και από την απάντησή αυτή θα γεννηθούν τα επόμενα. Θα είμαστε Δούλοι ή Αφέντες; Σκυφτοί και εξαρτημένοι από τα καπρίτσια τους, με παρηγοριά την εικονική ηλεκτρονική πραγματικότητα, ή καβαλάρηδες της ζωής μας;

Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φ.173

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.