Μήνυμα νίκης από την Καβάλα: «Βούλιαξε» η αίθουσα του ξενοδοχείου στην περιοδεία του Συναγωνιστή Γ. Λαγού – Φωτορεπορτάζ

Μήνυμα νίκης από την Καβάλα: «Βούλιαξε» η αίθουσα του ξενοδοχείου στην περιοδεία του Συναγωνιστή Γ. Λαγού - Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση για τον αγροτικό τομέα στην Καβάλα, στο πλαίσιο της περιοδείας του Συναγωνιστή και βουλευτή Γιάννη Λαγού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κυβέρνησης και παρακράτους που με αποτυχημένες αντισυγκεντρώσεις προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας ώστε να απομακρύνουν τον ελληνικό λαό από τον γνήσιο εκφραστή των συμφερόντων του, η αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy γέμισε ασφυκτικά και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκδήλωση για τον πρωτογενή τομέα.

Αρχικά το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, ο οποίος ευχαρίστησε το πλήθος για τη συνεχή στήριξη στις πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνοντας πως ο νομός Καβάλας αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εθνικιστικά «κάστρα» του Κινήματος στην Μακεδονία.

Ακολούθως οι βουλευτές Χατζησάββας Χρήστος, Καρακώστας Ευάγγελος και Σαχινίδης Γιάννης κατά το σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παρουσιάζει ραγδαία άνοδο εξαιτίας της συνεπούς στάσης του απέναντι στα φλέγοντα ζητήματα, όπως είναι η οικονομία, η λαθρομετανάστευση και τα εθνικά θέματα, κάτι που προκαλεί πανικό στο σύστημα και στους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων.

Ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, λαμβάνοντας το λόγο σχολίασε την επικοινωνιακή τακτική της μνημονιακής κυβέρνησης που επιχειρεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι αυτό που πρέπει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του είναι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και ο ανασχηματισμός, τονίζοντας πως αυτό που επείγει περισσότερο από ποτέ δεν είναι η ανακύκλωση προσώπων αλλά η πλήρη αντικατάσταση τους από μια εθνική κυβέρνηση, την οποία εγγυάται μόνο η Χρυσή Αυγή.

Ο κεντρικός ομιλητής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός με μία χειμαρρώδη ομιλία του ξεσήκωσε το πλήθος, δίνοντας το στίγμα της Χρυσής Αυγής για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και -κυρίως- για την οικονομία. Τόνισε πως η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα με παραγωγικές δομές που σκόπιμα απαξίωσαν οι ξενοκίνητες κυβερνήσεις κατά τα χρόνια της μεταπολίτευσης και πως μοναδική λύση απέναντι στην οικονομική κρίση είναι η τόνωση και προστασία της παραγωγής.

Αναφερόμενος στην περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ξεκαθάρισε πως το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τις ευαίσθητες αυτές περιοχές της Ελλάδος είναι γνήσιο και έχει αποδειχθεί με έργα, τόσο με παρεμβάσεις όσο και με κοινοβουλευτικό έλεγχο προς αυτούς που ακολουθούν ξεκάθαρα εθνοπροδοτικές πολιτικές.

Τέλος, τόνισε πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται για αξιώματα αλλά για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα μπορεί να διατηρεί χωρίς «παρεμβολές» τον χαρακτήρα της, παραμένοντας χώρα ορθόδοξη με έναν υπερήφανο λαό που θα τηρεί τον σεβασμό του σε αξίες και ιδανικά όπως αυτά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-nikhs-apo-thn-kabala-bouliaje-h-aithousa-tou-jenodocheiou-gia-thn-pe#ixzz4P89VLy5m

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s