Η Χρυσή Αυγή τίμησε το ΟΧΙ στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο – Φωτορεπορτάζ

Συναγωνιστές από την Ήπειρο βρέθηκαν στην Ηρωική Κλεισούρα και κατόπιν στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου δίνοντας το παρόν στις λαμπρές εκδηλώσεις, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες μας λαι καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι.

Το 1940 ο Ελληνικός λαός και στρατός σύσσωμος πρόταξε τα στήθη του στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου προχωρώντας κεραυνοβόλα, ελευθερώνοντας τις πόλεις της Βορείου Ηπείρου την μια μετά την άλλη, την Κορυτσά, την Μοσχόπολη, την Πρεμετή, το Αργυρόκαστρο, την Χιμάρα και την Κλεισούρα και γράφοντας για μια ακόμα φορά νέες σελίδες δόξας.

Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο πολιτικό κόμμα που καταχειροκροτήθηκε από τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες και στο άκουσμα του Λαϊκού Συνδέσμου κραυγές επευφημίας διέκοψαν την τελετή. Άλλωστε και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο η μόνη παράταξη παρούσα ήταν η “Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο”. Η σεμνή τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Μεγάλο θέμα που ταλανίζει τους συγγενείς και τις ψυχές των νεκρών ηρώων είναι η προσπάθεια, ανεύρεσης, περισυλλογής και ταφής των λειψάνων τους, αποτελεί δε εθνική επιταγή και ιερό καθήκον για όλους τους Έλληνες η ανωτέρω προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-to-ochi-sthn-sklabwmenh-boreio-hpeiro-fwtoreportaz#ixzz4OQl2UmzT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s