Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στις καρδιές όσων αντιστέκονται – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην διευρυμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τονίζοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές, συμπαραστεκόμενοι στους κατοίκους του Βοτανικού, διατράνωσαν για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για τα «σύνορα της καρδιάς του», δήλωσε πως τα σύνορα της καρδιάς των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκονται στην Τραπεζούντα, στην Σαμψούντα, στην Σινώπη, στην Ιωνία και στην Κωνσταντινούπολη. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως την εθνοκτόνα πολιτική των Μνημονίων μοιράζονται από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι τον Αύγουστο του 2015 ψήφισαν μαζί το τρίτο αριστερό μνημόνιο.

Αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα του δημογραφικού, τόνισε πως η υπογεννητικότητα απειλεί το Έθνος μας. Η Ελλάδα πεθαίνει και η λύση δεν θα έρθει από αφρικανούς και ασιάτες λαθρομετανάστες όπως επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Επεσήμανε πως η Ελλάδα δεν είναι επαίτης όπως την παρουσιάζει ο διεθνής Τύπος και ότι η κυβέρνηση, αν δεν θέλει να την χαρακτηρίζουν ξενόδουλη, ας τολμήσει να εγγράψει στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως αυτές τις μέρες που έρχονται ο Ελληνισμός θα γιορτάσει δύο ιστορικές επετείους, την 28η Οκτωβρίου, το έπος του ΄40 και την 26η Οκτωβρίου 1912, την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Η προπαγάνδα του ανθελληνικού κράτους και των διαπλεκόμενων καναλιών θα κάνει λόγο πάλι για «νεοναζί» και θα παραλείψει να αναφερθεί στις ιστορικές προσωπικότητες του Εθνικού κυβερνήτη και Πατέρα της Νίκης, Ιωάννη Μεταξά και στον Στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο που απελευθέρωσε την Θεσσαλονίκη.

Μπορεί η αντιφασιστική προπαγάνδα να θελήσει για ακόμη μια φορά να υποβαθμίσει τον ρόλο του Εθνικού κυβερνήτη, αλλά η αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια είναι ότι ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το περήφανο ΟΧΙ, εκφράζοντας ολόκληρο τον Ελληνισμό και ότι η χρυσή νεολαία της ΕΟΝ, η νεολαία του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου πανηγύριζε με τις γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια την κήρυξη του πολέμου και όχι οι μπολσεβίκοι.

Το ΟΧΙ λοιπόν το είπε το καθεστώς του Ι. Μεταξά που δεν ήταν ούτε φιλελεύθερο, ούτε κομμουνιστικό και αυτό το ΟΧΙ ανήκει στους Έλληνες Εθνικιστές.

Η προπαγάνδα των διαπλεκόμενων καναλιών έχει λησμονήσει τον Ιωάννη Μεταξά και τον ηρωικό ταγματάρχη Κωνσταντίνο Βερσή που αυτοκτόνησε, όταν έγινε η παράδοση των όπλων στους Γερμανούς κατακτητές. Έχει λησμονήσει επίσης τον στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο που απελευθέρωσε την συμπρωτεύουσα και σε αυτόν παρέδωσε την πόλη ο ταξίν πάσας, λέγοντας: «Από τους Έλληνες την πήραμε, στους Έλληνες την παραδίδουμε»!

Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία συνεχίζεται, για αυτό και συνεχίζονται οι εις βάρος μας διώξεις και η λασπολογία. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην καρδιά του Ελληνικού λαού, στην νεολαία, στις φτωχογειτονιές, στους αγρότες και στα χωριά και ανεβαίνει διαρκώς.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται και είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στις καρδιές όσων αντιστέκονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/N.-G.-Mixaloliakos-H-Xrysh-Avgh-einai-prwth-dynamh-stis-kardies-oswn-antist#ixzz4OAx0KJeb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s