ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

01

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων στο κέντρο των Ιωαννίνων. Σα να μην τους έφταναν οι φόροι και τα χαράτσια, που τους επιβάλλουν οι Τσιπροκαμμένοι και η αναδουλειά λόγω των Μνημονίων (νέων και παλιών…), τώρα πρέπει να πληρώνουν «κερατιάτικα» για τις ζημιές που τους προκαλούν τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου, για να κάνουν το κέφι τους και την… επαναστατική γυμναστική τους!

Έτσι, οι αυτοαποκαλούμενοι «αντιεξουσιαστές» (στην υπηρεσία των σκληρών αριστερών εξουσιαστών…) έβαψαν με σπρέι και μπογιές

τις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ κόλλησαν πάνω στις βιτρίνες και αφίσες! Κι όλα αυτά γιατί τα τσογλάνια που «σπουδάζουν» στην πόλη με τα φράγκα των πατεράδων τους, ήθελαν να εκφράσουν την διαφωνία τους στην διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου.

Συνεχίστε συντρόφια την αντικοινωνική σας δράση! Δώστε κι άλλα κίνητρα στον κοσμάκη να καταφύγει στην Χρυσή Αυγή! Την τελευταία του ελπίδα!

(ΥΓ): Και βέβαια, στο κέντρο των Ιωαννίνων υπάρχουν πάμπολλες κάμερες κι αν θέλει η Αστυνομία τους βρίσκει σε χρόνο dt! Αλλά, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, άλλα προστάζουν οι «άνωθεν εντολές»…

02

 

03

 

04

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: