Δεν πήγαν στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ξάνθης οι βουλευτές του Σύριζα – Πήγαν όμως στην περιοδεία του ψευδομουφτή!

Δεν πήγαν στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ξάνθης οι βουλευτές του Σύριζα - Πήγαν όμως στην περιοδεία του ψευδομουφτή!

Την στιγμή που οι κυβερνητικοί βουλευτές του Σύριζα με γελοίες προφάσεις, περιχαρακωμένοι στα ιδεολογικά τους σύνδρομα και στις εντολές που λαμβάνουν από τους επικίνδυνα εγκάθετους του τουρκικού προξενείου, αρνήθηκαν να παραστούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Ελευθερίων της Ξάνθης από τον βουλγαρικό ζυγό, σύρθηκαν μαζί με αιρετούς άρχοντες πίσω από το άρμα του τουρκικού προξενείου, συμμετέχοντας σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς που διανύει η πατρίδα μας, σε τουρκογιορτές και τουρκοσυνάξεις συνοδεύοντας τους γνωστούς τουρκοπράκτορες, ψευτομουφτή Μετέ και τούρκο πρόξενο.

Μια ακόμη αρχηγική εμφάνιση σύμφωνα με την εφημερίδα ”ΜΑΧΗΤΗΣ” πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το πρωί, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ, αφού επισκέφθηκε τον οικισμό Ηλιόπετρα του Δήμου Τοπείρου και συμμετείχε σε θρησκευτική τουρκογιορτή , συνοδευόμενος από τον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη. Μαζί τους ένας ακόμα τουρκολάγνος αιρετός χριστιανός ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Οι οποίοι αφού απαξίωσαν μεν να εμφανιστούν στις εκδηλώσεις Απελευθέρωσης της Ξάνθης, τρέξανε δε πίσω από τον Μετέ που εκτός των άλλων, είχε μαζί του και φωτογράφο να τον φωτογραφίζει σε ρόλο ηγέτη να χαιρετάει τον κόσμο και να τον ακολουθούν ως συνοδεία όλοι οι υπόλοιποι και πίσω από όλους οι Έλληνες βουλευτές!

O εν λόγω βουλευτής Ζεϊμπέκ που άγεται και φέρεται από το πάθος και την αγάπη του ως προς την μητέρα πατρίδα του (τουρκία), σαφώς και είναι ελεύθερος να πολιτευτεί στην γείτονα και να ασκεί την πολιτική της Άγκυρας εκεί και όχι στην Ελλάδα και στην περιοχή μας, επιδιώκοντας ως εγκάθετος του τουρκικού προξενείου και φερέφωνο της Άγκυρας, την τουρκοποίηση της Θράκης. Μαζί του ελεύθερος να πορευθεί και το υποχείριό του, ο πιστός ακόλουθός του, ο κατ επίφασιν βουλευτής Γιαννακίδης Στάθης.

Ας τους χαίρεται ο Ξανθιώτικος λαός που τους εξέλεξε αυτούς και το κόμμα τους, το οποίο υπηρετεί και υποστηρίζει τον τούρκικο επεκτατισμό-παραλογισμό στην Θράκη.

Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-phgan-stis-ekdhlwseis-gia-thn-apeleutherwsh-ths-janthhs-oi-bouleutes-to#ixzz4MgM2qLnw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s