ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Έφτιαξε κόμμα ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Έφτιαξε κόμμα ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ

Ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ όχι μόνο παραμένει ελεύθερος, αλλά είναι από χθες επίσημα πρόεδρος νέου πολιτικού κόμματος! Ο Ερχάν Αρικλί εξέλεξη χθες ως πρόεδρος του νέου κινήματος που φέρει το όνομα «Αναγέννηση», ενώ στην θέση του Γραμματέα εξελέγη ο Τουράν Μπουγιουκγιλμάζ και ταυτόχρονα καθορίστηκε και η Κεντρική Επιτροπή του κινήματος που αποτελείται από 25 άτομα.

Τι είναι όμως το κόμμα «Αναγέννηση». Ασφαλώς έχει ως πρόεδρο έναν φονιά, όμως, ας το πάρουμε παραπέρα για να γνωρίζουν όλοι τις αλήθειες για το τι πραγματικά συμβαίνει στα κατεχόμενα. Το κίνημα αυτό βασίζεται σε δύο Πυλώνες. Ο πρώτος πυλώνας είναι αυτός των σχέσεων με την Τουρκία την οποία θεωρούν ως Μητέρα-Πατρίδα. Ο δεύτερος πυλώνας έχει σχέση με την ανεξαρτησία των κατεχομένων.

Το κίνημα αυτό θεωρεί ότι υπάρχει “Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”.

Το μεγάλο ζήτημα, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με τις διακηρύξεις του κινήματος «Αναγέννηση» τα μέλη του αποδέχονται ως ιερά παρακαταθήκη του Αλλάχ όσους κατέχουν «ταυτότητα» του ψευδοκράτους, ενώ παράλληλα θεωρούν ως ρατσιστική συμπεριφορά τη διάκριση με βάση τον τόπο γέννησης των ατόμων, που έφτασαν στα κατεχόμενα μετά το 1974, θέση με την οποία ανοίγει τις πόρτες του στις τάξεις των εποίκων και των λαθρομεταναστών από την Τουρκία.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-eftiaje-komma-o-dolofonos-tou-tasou-isaak#ixzz4MJ7J6w1X

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s