Μετά τους γονείς των μαθητών στην Φιλιππιάδα το Indymedia απειλεί τώρα με δολοφονίες αστυνομικών

Μετά τους γονείς των μαθητών στην Φιλιππιάδα το Indymedia απειλεί τώρα με δολοφονίες αστυνομικών

Αποθρασυμένοι πλήρως και ξεσαλωμένοι στο έπακρο, οι παρακρατικοί του γνωστού διαδικτυακού βοθροτόπου συνεχίζουν να δημοσιεύουν ανοιχτές απειλές εναντίον της ανθρώπινης ζωής. Μετά τις ευθείες απειλές εναντίον των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα, δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία τους όσο και την ιδιότητά τους, τώρα έρχεται η σαφής προειδοποίηση για δολοφονίες αστυνομικών.
Κάποιοι «αναρχικοί», που αυτοαποκαλούνται «Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός», με κείμενό τους στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα υποστηρίζουν ότι:

«Στις 27 Σεπτεμβρίου τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρωμίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου(…) Όλα αυτά δεν μας τρομάζουν. Αντιθέτως μας τσαντίζουν ακόμα περισσότερο. Το κράτος μας βρίσκει και θα μας βρίσκει μπροστά του. Οι εχθροπραξίες θα συνεχιστούν. Για κάθε νεκρό αλάνι δέκα σφαγμένοι.»

Και όμως, αυτή η ιστοσελίδα που δημοσιοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανοιχτές απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής, όχι μόνο λειτουργεί ανενόχλητη, όχι μόνο έχει την έδρα της μέσα σε Πανεπιστήμιο, αλλά έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι τυγχάνει και της κρατικής προστασίας, όπως έχει ουσιαστικά παραδεχθεί παλαιότερα με δηλώσεις του και ο υπεύθυνος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης.

Το ερώτημα, το οποίο για ακόμη μια φορά τίθεται, αφορά την απίστευτη αδράνεια από την μεριά της Δικαιοσύνης. Ένας εισαγγελέας να αναλάβει την αυτεπάγγελτη δίωξη κατά αυτών των παρακρατικών δεν υπάρχει;

Οι μέχρι τώρα επαινετικές δημοσιεύσεις για απόπειρες ανθρωποκτονίας, αγρίους ξυλοδαρμούς, εμπρησμούς αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων δεν ήταν αρκετές για να προξενήσουν το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης. Θα πρέπει να έχουμε νεκρούς για να δούμε κάποια αντίδραση;

Αλλά ακόμη και στην απευκταία αυτή περίπτωση, έχουμε σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα γίνει κάτι, καθώς ο συγκεκριμένος παρακρατικός βούρκος φαίνεται ότι έχει διαχρονικά πολύ ισχυρή και υψηλή προστασία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-tous-goneis-twn-mathhtwn-sthn-filippiada-to-indymedia-apeilei-twra-me#ixzz4M6qRoOMt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.