Κοινή γραμμή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά του Εθνικισμού – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κοινή γραμμή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά του Εθνικισμού - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν οι ηγεσίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για να συζητήσουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Φυσικά δεν έδωσαν καμία λύση, ούτε ανέλαβαν την οποιαδήποτε δέσμευση απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα, το οποίο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Παρών στην Σύνοδο και ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ο οποίος στην εν λόγω ευρωπαϊκή σύνοδο για το “προσφυγικό” στην Βιέννη δήλωσε:

Ακούστηκαν φωνές που δεν έχουν καμιά σχέση με το γενικότερο κλίμα, ότι η Ευρώπη πρέπει να υψώνει φράχτες και τείχη… Αν από την πλευρά μας ως Ευρώπη δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, τότε θα βρεθούμε μπροστά ξανά σε μεγάλα αδιέξοδα. Και τότε είναι που ο φόβος της ανόδου του Εθνικισμού, της Ακροδεξιάς και της ξενοφοβίας, θα γίνει ένας υπαρκτός φόβος που θα οδηγήσει την Ευρώπη σε αδιέξοδα. Αυτόν τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσα σήμερα”.

Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάρει είδηση πως το… “γενικότερο κλίμα” στην Ευρώπη είναι αυτό ακριβώς, δηλαδή το να υψώνει φράχτες και τείχη. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν τα όσα συμβαίνουν με αυτό το ανεπανάληπτο πανηγύρι των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τις ΜΚΟ!

Αδιέξοδο όχι μόνον για τον Τσίπρα, αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο φόβος της ανόδου του Εθνικισμού!

Για τον λόγον αυτόν ο πρόεδρος της Ν.Δ. καταδίκασε τις ενέργειες των κατοίκων περιοχών της χώρας μας, οι οποίοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβερνήσεως, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν έχουν θέση στην Νέα Δημοκρατία”. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στο Συνέδριο της Ν.Δ. ότι αντίπαλος της παρατάξεώς του είναι ο εθνικισμός. Ενώνει όμως και κάτι άλλο τους Τσίπρα και Μητσοτάκη στο ζήτημα αυτό και αυτό το άλλο λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δάνεια Χρήστου Καλογρίτσα: “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”

Εάν όμως το λεγόμενο από αυτούς “προσφυγικό” ζήτημα τους βρίσκει λίγο έως πολύ σύμφωνους, ένα άλλο θέμα έχει δημιουργήσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και αυτό είναι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Κορυφαίο ζήτημα του θέματος σύμφωνα με την επικαιρότητα των ημερών η υπόθεση των δανείων του εργολάβου δημοσίων έργων Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος ως γνωστόν είναι ένας από τους τέσσερεις που πήρε στον γνωστό διαγωνισμό την μία από τις τέσσερεις άδειες για να μείνει τελικά εκτός αδειών την Δευτέρα και την θέση του να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης.

Όπως έγινε γνωστό, με 127,6 εκατομμύρια ευρώ  από την Τράπεζα Αττικής έχει χρηματοδοτηθεί ο κατασκευαστής Καλογρίτσας και μάλιστα τα 77,6 εκατ. τα πήρε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, δηλαδή από το 2015 και μετά. Την περίοδο από το  2011 έως το 2014, επί των ημερών δηλαδή των Σαμαρά και Βενιζέλου, ο Χρ. Καλογρίτσας και οι εταιρίες συμφερόντων του δανειοδοτήθηκαν συνολικά με περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Η Ν.Δ., λοιπόν, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε στον Καλογρίτσα η Τράπεζα Αττικής 77 εκατομμύρια ευρώ δάνειο χωρίς αξιόπιστες εγγυήσεις επί των ημερών του. Τα στοιχεία όμως της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν ότι και επί των ημερών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ έλαβε 50 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή, εάν δεν έπαιρνε 77 εκατομμύρια επί ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καλογρίτσας και έπαιρνε 50, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα; 

Με δύο λόγια και πολύ απλά, το αμαρτωλό καθεστώς των θαλασσοδανείων συνεχίζεται κανονικά και επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η Ν.Δ. από την πλευρά της δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να κατηγορεί γι’ αυτό την κυβέρνηση γιατί τα ίδια γινόντουσαν και επί των ημερών τους.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, η διαπλοκή όμως μένει όπως γράψαμε σε άρθρο της εφημερίδος μας σε περασμένο φύλλο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koinh-grammh-nd-kai-suriza-kata-tou-ethnikismou-arthro-tou-n.-g.-michalolia#ixzz4Lkek7Pqh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star